Galeria by roc3s - UP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Galeria by roc3s - UP - ŁORKI, duzo ŁORKÓW
Realizm powala.
Ja tam liczę na metalowe gobaski 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
dzikki pisze:Uhhhh jak tak można ;] wstydu waść nie masz. Chciałbym zobaczyć na żywo. Będzie więcej?
toć, że będzie więcej

Jeszcze takie są

Te chłopaki mają potencjał, robią co najmniej trzecie miejsce na lokalach ^^

Potwierdzone info - robaczki zaliczyły 1225 punktów w jednej bitwie po malowaniu 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Jeszcze kilka na prędce pomalowanych demonów. Zasilą szeregi armii, która jakiś czas temu malowałem, tak więc w miarę możliwości malowanie czyste z jaskrawymi kolorami.
Kolejny figs Kromlech.eu, tym razem spodziewałem się czegoś nieco lepszego. w porównaniu do dwóch wcześniejszych modeli tutaj żywica jest jakby nieco gorszej jakości, do tego jest bardzo łamliwa. No ale efekt końcowy jest o taki...

i trzy metalowe bestyje nurgla. każdy widział, każdy zna

Kolejny figs Kromlech.eu, tym razem spodziewałem się czegoś nieco lepszego. w porównaniu do dwóch wcześniejszych modeli tutaj żywica jest jakby nieco gorszej jakości, do tego jest bardzo łamliwa. No ale efekt końcowy jest o taki...

i trzy metalowe bestyje nurgla. każdy widział, każdy zna

Siuuuupp kolejne Orasy 

- wind_sower
- Masakrator
Wiem, że to może mniej praktyczne, ale zastanwiałeś się może żeby fillery robić 2 figurki na 3 podstawkach zamiast 1 na dwóch. Wydaje mi się że przerwa wyglądała by na znacznie mniejszą i w praktyce by to lepiej wyglądało 
Malowanie poprostu super

Malowanie poprostu super

Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Po peirwsze - wcale nie az tak bardzo lepiej
na traye trafia jeszcze gnoblary-giermkowie i wtedy bedzie wygladalo jeszcze lepiej, a rozmiar traya zostanie ten sam
Po drugie - praktycznosc praktycznosc praktycznosc - to nie golden deamon, roc3s napeirnicza tutaj armie stricte turniejwa, element osom łącząc z hardcore PG
czyt. - a jak chces z fillery 3x2 zrobic formacje dwoch z przodu zeby na stubbornie kreskowac? nie zrobisz bo beda bokiem stali i bedzie brzydko wygladac

Po drugie - praktycznosc praktycznosc praktycznosc - to nie golden deamon, roc3s napeirnicza tutaj armie stricte turniejwa, element osom łącząc z hardcore PG

czyt. - a jak chces z fillery 3x2 zrobic formacje dwoch z przodu zeby na stubbornie kreskowac? nie zrobisz bo beda bokiem stali i bedzie brzydko wygladac

Kolejne szalone chłopaki. na ramkach elementów z tych rydwanu data 1992r. szoook jakie staruszki.

Są sterowani przez szamana trzeba ten "possesed" jakos wyrazic 

Takie oto stadoo Gooobasówwww 

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Masz na myśli płaszcze? Jeśli tak, to czarny podkład. vallejo dark grey blue , us grey i na końcu rozjaśnione białym.Durant pisze:Bardzo fajne zdradzisz technikę?
I jedziemy dalej, tym razem Pan do Mordheima.
I taki mały duży WIP trochę nie w temacie WFB

Tak!
Dla wszystkiego
Dla wszystkiego