[Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Re: [Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Nie oszukujmy sie, wszyscy beda chceli cisnąc w formacie ETC, więc poczekajmy co przejdzie.
Głosowanie w tym watku pokazało, że robota Furiona entuzjazmu nie wywołała...
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Talladil
Falubaz

Post autor: Talladil »

Bearded Unclean 'Un pisze: Głosowanie w tym watku pokazało, że robota Furiona entuzjazmu nie wywołała...
Furion ma dobre pomysły ale nie konsultuje ich z pozostałymi graczami... zatwierdza to co uważa za słuszne co nie do końca odzwierciedla oczekiwania i rzeczywiste problemy z grywalnością jednostek... Pomimo szacunku do Furiona, przejawia syndrom braku ogrania daną armią, który to problem miało samo GW... założenia ma dobre tylko wykonanie po <censored>...
Obrazek

Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15

ironhead
Chuck Norris

Post autor: ironhead »

Zwalniam miejsce. Tym razem nie dam rady wpaść.

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Aktualizacja listy uczestników i listy rezerwowej.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Mohort88
Wałkarz

Post autor: Mohort88 »

Ja mógłbym na Furiona zagrać. Ale nie na 2400 tylko 2600 +. Rzeczywiście jego autorytatywne podejście do kosztów różnych przedmiotów przewraca do góry nogami standardowe rozpy wielu armii.... Niestety imho w Ok trzeba grać na te 200 więcej żeby złożyć coś sensownego.
x

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Chyba generalnie o to tam chodzi, żeby ściąć te wszystkie najlepsze złożenia.

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Też muszę niestety zwolnić miejsce. Termin wypadł... Kalafior wygraj! :P

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Kolejna aktualizacja listy uczestników.
Shino i Kalafior maja czas do środy, żeby potwierdzic udział, w przeciwnym wypadku koledzy z Czarnych Wron dostaną szansę wbicia się na listę :)

Obrazek

Mohort88
Wałkarz

Post autor: Mohort88 »

Hoax pisze:Chyba generalnie o to tam chodzi, żeby ściąć te wszystkie najlepsze złożenia.
Zobaczymy jak zaśpiewasz jak Furion potnie szczury tak jak należy ;p
x

Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szary »

Z wielkim bólem serca muszę wyjątkowo zrezygnować z sobotniego turnieju. Fachowcom na moim mieszkaniu remont się "niespodziewanie" wydłużył i weekend spędzę z kartonami, a nie figurkami.
Powodzenia wszystkim.

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Mohort88 pisze:
Hoax pisze:Chyba generalnie o to tam chodzi, żeby ściąć te wszystkie najlepsze złożenia.
Zobaczymy jak zaśpiewasz jak Furion potnie szczury tak jak należy ;p
Ja szczerze mówiąc w ogóle nie jestem zwolennikiem Furionowych booków. Od koncepcji po wykonanie.

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Szary pisze:Z wielkim bólem serca muszę wyjątkowo zrezygnować z sobotniego turnieju. Fachowcom na moim mieszkaniu remont się "niespodziewanie" wydłużył i weekend spędzę z kartonami, a nie figurkami.
Powodzenia wszystkim.
Score!!!!!

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Aktualizacja listy zgłoszeń.

Póki co nie mam potwierdzenia od Kalafiora i Shino, więc całkiem możliwe, ze mamy jeszcze wolne miejsca :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Elvis is (un)dead
Oszukista

Post autor: Elvis is (un)dead »

W takim razie zgłaszam Dreefa, on dzisiaj po swoim egzaminie około 15 potwierdzi na 100 %. (obecnie jest zbyt wydygany żeby podejmować tak ważne decyzje :D)

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Czarne Wrony nadlatujooooo - BUuuu 8)

Dreef
Falubaz

Post autor: Dreef »

Elvis is (un)dead pisze:W takim razie zgłaszam Dreefa, on dzisiaj po swoim egzaminie około 15 potwierdzi na 100 %. (obecnie jest zbyt wydygany żeby podejmować tak ważne decyzje :D)
Potwierdzam zgloszenie :) egzamin zdany, wiec jak bedzie miejsce z checia przybede :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Czekam na maila z danymi, dopiszę do listy rezerwowej.
Chciałbym do jutra zamknąc listę definitywnie.

Obrazek

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Zapoowiada się smakowicie. Rozpiskę trza podesłać?

-Błażej-
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: -Błażej- »

Bobson pisze:Zapoowiada się smakowicie. Rozpiskę trza podesłać?
Nie trzeba :)

Dreef
Falubaz

Post autor: Dreef »

Gram w turnieju/dalej lista rezerwowa?
Obrazek

ODPOWIEDZ