Zapraszamy rownież wziąć udział w pozostałym programie festiwalu, jesli czas pozwoli.
Z ciekawszych dla Was:
Całą sobotę będą trwały pokazy Afterglowa, gry bitewnej shirmish w klimacie fantasy postapo, a w niedziele odbędzie sie turniej tejże gry.
W sobote bedzie tez grana Dywizja gry historycznej Ogniem i Mieczem.
Około 17.00 odbędzie sie rownież renomowany konkurs cosplay.
Wsród zaproszonych autorów spotkać bedzie mozna Bartka "godai" Biedrzyckiego, Artura Szyndlera oraz Michała Gołkowskiego. Jesli macie jakies ich książki to warto zdobyć podpis autora i jesli czas pozwoli wziąć udział w spotkaniu.
Do tego cała masa prelekcji, konkursów, wypożyczalni gier, turniejów gier elektronicznych (CS:GO, Hearthstone, LoL itd.)
No i ja
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
10 września publikujemy naprawdę rozbudowany program!
Mam nadzieję, że będzie to motorem napędowym dla kilku niezdecydowanych
Z bitewniaków w piątek:
Pokazy Wh40k
Pokazy Warhammera FB
Pokazy Ogniem i Mieczem
Pokazy Dreadfleet
Z bitewniaków w sobotę:
Pokazy Afterglow
Pokazy Wolsunga
Pokazy Malifaux
Pokazy Umbra Turris
Pokazy Dreadfleet
Turniej WFB dzienny i nocny
Wielka Dywizja Ogniem i Mieczem
Z bitewniaków na niedzielę:
Turniej Afterglow
Apokalipsa Wh40k
Warsztaty robienia makiet
Pokazy Ogniem i Mieczem
Pokazy X-Winga
Pokazy Dreadfleet
Oprócz tego cała masa innego dobrego stuffu, szczegóły 10 września
Musimy przygotować dokładną liczbę blatów i dlatego mam prośbę do was.
Dajcie znać jeśli ktoś nie może przyjechać to zaktualizujemy listę graczy i będziemy wiedzieli ile musi być blatów.
Dzięki
Sezon 2015: VC5/2/3 WE22/2/2 Mishima19/0/1 Ludzie Pustkowi4/1/1
Jak dostać się na festiwal, gdy już będę przy Targach Kielce ?
Wjazd samochodem na festiwal będzie możliwy bramą nr 3 od ulicy Zakładowej. (zielona strzałka na mapce)
Natomiast wejście na imprezę będzie znajdywało się wejściem zachodnim targów, czyli od ulicy Wystawowej. (żółta strzałka na mapce)
Następnie należy udać się na halę G przez którą będzie można dostać się na festiwal (niebieskie koło na mapce)
W celu ułatwienia załączamy mapkę
czy znajdzie się jakaś dobra dusza która będzie mogła mi pożyczyć na oba turnieje na sabacie katapulte orkową- gdyż nie uważnie pakowałem modele i nie zabrałem jednej ze sobą przed wyjazdem z domu :/