[Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Re: [Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC

Post autor: Bobson »

Tylko błagam, zróbcie jakieś porządne tereny, bo grać się nie da.

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Tym razem nie damy rady, i zagramy na ohydnej bazie terenowej Adeptusa, ale nastepnym razem obiecujemy dogonić ideały... ;)

Lista uczestników zaktualizowana.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Nadal jest jedno miejsce na liście uczestników, zapraszam! :)
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

zajmuje mijsce dla lipka
:twisted: always Vampire :twisted:

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Dopisany.

Obrazek

Awatar użytkownika
Sklodo
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Sklodo »

Niestety mam awarię rodzinna i nie dotrę jutro ;(.

Powodzenia wszystkim
Skłodo

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Dziękuję wszystkim za udział i przednia zabawę!

Klasyfikacja:
1. Paweł Gąsiewski VC 80 (20/20/20)
2. Michał Wiśniewski DE 71 (20/11/20)
3. Marcin Lipiński DOC 64 (20/8/16)
4. Adrian Kukulski WOC 59 (10/14/16)
5. Bogumił Kułakowski WOC 59 (11/8/20)
6. Jakub Borkowski VC 57 (4/15/19)
7. Grzegorz Oleksik DE 57 (17/0/20)
8. Maciej Siemianowski EMP 53 (20/9/4)
9. Filip Głowacki VC 52 (20/12/0)
10. Edgar Czop VC 44 (0/11/13)
11. Tomasz Zapiec LIZ 43 (16/5/4)
12. Błażej Luberadzki DOC 39 (0/2/17)
13. Marcin Zajkowski DE 38 (0/18/0)
14. Edwin Trawiński DOC 35 (10/12/1)
15. Bartłomiej Kołcun WOC 35 (3/5/7)
16. Tomasz Siwko WE 32 (15/15/0)
17. Bartłomiej Ciechomski OK 32 (0/9/3)
18. Artur Siemianowski VC 23 (9/6/0)
19. Piotr Kuczyński DF 20 (0/-/-)

Kolejna edycja pod koniec października, lub na poczatku listopada.

Obrazek

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Dlaczego top 3 mnie nie dziwi? :D
Gratulacje panowie! ;)

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Bo nie grałeś... ;)

Obrazek

woodspirit
Mudżahedin

Post autor: woodspirit »

Wielkie dzięki panowie za turniej.
Każde takie przedsięwzięcie to kolejne fajne doświadczenie szczególnie dlatego, że grałem pierwszy raz wochem. Dzięki za rady - sądzę że przydadzą się na kolejnym make wayu.
Ps. Edgar szykuj się na zemstę :twisted:
Już szykuje na ciebie rozpę.
Bulwok pisze: W byciu battlowcem najlepsze jest przebywanie w pomieszczeniu z 34 innymi mężczyznami. Nie mogę się już doczekać

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Gratulacje dla Ciebie za mocną postawę, mam nadzieję, że zobaczymy się na kolejnych edycjach.

Obrazek

Awatar użytkownika
Aku.
Mudżahedin

Post autor: Aku. »

Wielkie dzięki Panowie za kolejny fajny turniej.
P.S. Zostawiłem na wieszaku mój ultra sweterek, z kim gadać o możliwości jego odbioru ? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Dzieki również - naprawdę macie zacną miejscóweczke o terenach i stołach nie wspominając:) Dzięki moim przeciwnikom za bitewki oraz Elvisowi który podkładając się Gąsce pozbawił mnie 1 miejsca i musiałem się zadowolić drugą pozycją :(

Do zo na następnym turnieju!

Mam nadzieję że nagrody tym razem dojadą bo:
1. miejsce: dyplom, blister od Kromlech, zniżka na zakupy w sklepie FGB, nawet do 60PLN
2. miejsce: dyplom, blister od Kromlech, farbka
3. miejsce: dyplom, blister od kromlech
Dodatkowo, wsród uczestników, którzy nie staną na podium, zostanie rozlosowany 1 blister.
Nie wiem jak gąska i lipek ale ja blistera nie dostałem :( (chociaż bardzo się starałem :) )

Kiedy mogę się po niego zgłosić ? :D :D :D

Awatar użytkownika
Edomir
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Edomir »

Turniej jak zwykle soczysty, a frekwencja i ludzie jak najbardziej wspaniali! Bartek, jestem gotów skonfrontować się z twoimi mordercami Khorne'a :twisted: No i wielkie gratulacje dla Ciebie - młodego gracza z wielką pasją, który świetnie ogarnia zasady w obcym języku, a czasami musiał i mi przypominać rzeczy, które w ferworze warki mi umknęły - szacun i oby tak dalej =D> !

Do zobaczenia za miesiąc ;)
"Fight you? I think not. Can you not see what I hold in my hand? Don't you recognise your own beating heart?"

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

Dziekoweczka xa turniej, jak zwykle u was zajebista atmosfera. Ja swoj blisterek dostalem jakby co.

Ps. Jakby co na nastepnym turze moge grac ze zmniejszona iloscia punktów na rozpe, zgodnie z tym co mowil Grzesiek O. :) :)
:twisted: always Vampire :twisted:

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Kromlech tym razem wrzucił do puli nagród nieco materiałów modelarskich zamiast 2 blisterow.

Z tego co mowiliscie wywnioskowalem, że goblinscy piraci od Kromlecha podobają się wam, więc pogadamy z Liwanem, aby byli w puli nagród na kolejnym MW.

Obrazek

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: lwieserce85 »

Kiedy kolejna edycja?
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

A propos nagród Szczepan to cały czas wisisz mi farbkę :D

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Gdybys był, to byś ją dostał :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Mojżesz
"Nie po to jadę"

Post autor: Mojżesz »

Ja też dziękuje wszystkim za super zabawę. No i czekam na zdjęcia (szczególnie muchy na bestiach Nurgla).
TROSKLIWE MISIE

ODPOWIEDZ