[Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC
Re: [Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC
Tylko błagam, zróbcie jakieś porządne tereny, bo grać się nie da.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Tym razem nie damy rady, i zagramy na ohydnej bazie terenowej Adeptusa, ale nastepnym razem obiecujemy dogonić ideały...
Lista uczestników zaktualizowana.
Lista uczestników zaktualizowana.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Nadal jest jedno miejsce na liście uczestników, zapraszam!
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Dopisany.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Dziękuję wszystkim za udział i przednia zabawę!
Klasyfikacja:
1. Paweł Gąsiewski VC 80 (20/20/20)
2. Michał Wiśniewski DE 71 (20/11/20)
3. Marcin Lipiński DOC 64 (20/8/16)
4. Adrian Kukulski WOC 59 (10/14/16)
5. Bogumił Kułakowski WOC 59 (11/8/20)
6. Jakub Borkowski VC 57 (4/15/19)
7. Grzegorz Oleksik DE 57 (17/0/20)
8. Maciej Siemianowski EMP 53 (20/9/4)
9. Filip Głowacki VC 52 (20/12/0)
10. Edgar Czop VC 44 (0/11/13)
11. Tomasz Zapiec LIZ 43 (16/5/4)
12. Błażej Luberadzki DOC 39 (0/2/17)
13. Marcin Zajkowski DE 38 (0/18/0)
14. Edwin Trawiński DOC 35 (10/12/1)
15. Bartłomiej Kołcun WOC 35 (3/5/7)
16. Tomasz Siwko WE 32 (15/15/0)
17. Bartłomiej Ciechomski OK 32 (0/9/3)
18. Artur Siemianowski VC 23 (9/6/0)
19. Piotr Kuczyński DF 20 (0/-/-)
Kolejna edycja pod koniec października, lub na poczatku listopada.
Klasyfikacja:
1. Paweł Gąsiewski VC 80 (20/20/20)
2. Michał Wiśniewski DE 71 (20/11/20)
3. Marcin Lipiński DOC 64 (20/8/16)
4. Adrian Kukulski WOC 59 (10/14/16)
5. Bogumił Kułakowski WOC 59 (11/8/20)
6. Jakub Borkowski VC 57 (4/15/19)
7. Grzegorz Oleksik DE 57 (17/0/20)
8. Maciej Siemianowski EMP 53 (20/9/4)
9. Filip Głowacki VC 52 (20/12/0)
10. Edgar Czop VC 44 (0/11/13)
11. Tomasz Zapiec LIZ 43 (16/5/4)
12. Błażej Luberadzki DOC 39 (0/2/17)
13. Marcin Zajkowski DE 38 (0/18/0)
14. Edwin Trawiński DOC 35 (10/12/1)
15. Bartłomiej Kołcun WOC 35 (3/5/7)
16. Tomasz Siwko WE 32 (15/15/0)
17. Bartłomiej Ciechomski OK 32 (0/9/3)
18. Artur Siemianowski VC 23 (9/6/0)
19. Piotr Kuczyński DF 20 (0/-/-)
Kolejna edycja pod koniec października, lub na poczatku listopada.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Bo nie grałeś...
-
- Mudżahedin
Wielkie dzięki panowie za turniej.
Każde takie przedsięwzięcie to kolejne fajne doświadczenie szczególnie dlatego, że grałem pierwszy raz wochem. Dzięki za rady - sądzę że przydadzą się na kolejnym make wayu.
Ps. Edgar szykuj się na zemstę
Już szykuje na ciebie rozpę.
Każde takie przedsięwzięcie to kolejne fajne doświadczenie szczególnie dlatego, że grałem pierwszy raz wochem. Dzięki za rady - sądzę że przydadzą się na kolejnym make wayu.
Ps. Edgar szykuj się na zemstę
Już szykuje na ciebie rozpę.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Gratulacje dla Ciebie za mocną postawę, mam nadzieję, że zobaczymy się na kolejnych edycjach.
Dzieki również - naprawdę macie zacną miejscóweczke o terenach i stołach nie wspominając:) Dzięki moim przeciwnikom za bitewki oraz Elvisowi który podkładając się Gąsce pozbawił mnie 1 miejsca i musiałem się zadowolić drugą pozycją
Do zo na następnym turnieju!
Mam nadzieję że nagrody tym razem dojadą bo:
Kiedy mogę się po niego zgłosić ?
Do zo na następnym turnieju!
Mam nadzieję że nagrody tym razem dojadą bo:
Nie wiem jak gąska i lipek ale ja blistera nie dostałem (chociaż bardzo się starałem )1. miejsce: dyplom, blister od Kromlech, zniżka na zakupy w sklepie FGB, nawet do 60PLN
2. miejsce: dyplom, blister od Kromlech, farbka
3. miejsce: dyplom, blister od kromlech
Dodatkowo, wsród uczestników, którzy nie staną na podium, zostanie rozlosowany 1 blister.
Kiedy mogę się po niego zgłosić ?
Turniej jak zwykle soczysty, a frekwencja i ludzie jak najbardziej wspaniali! Bartek, jestem gotów skonfrontować się z twoimi mordercami Khorne'a No i wielkie gratulacje dla Ciebie - młodego gracza z wielką pasją, który świetnie ogarnia zasady w obcym języku, a czasami musiał i mi przypominać rzeczy, które w ferworze warki mi umknęły - szacun i oby tak dalej !
Do zobaczenia za miesiąc
Do zobaczenia za miesiąc
"Fight you? I think not. Can you not see what I hold in my hand? Don't you recognise your own beating heart?"
Dziekoweczka xa turniej, jak zwykle u was zajebista atmosfera. Ja swoj blisterek dostalem jakby co.
Ps. Jakby co na nastepnym turze moge grac ze zmniejszona iloscia punktów na rozpe, zgodnie z tym co mowil Grzesiek O.
Ps. Jakby co na nastepnym turze moge grac ze zmniejszona iloscia punktów na rozpe, zgodnie z tym co mowil Grzesiek O.
always Vampire
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Kromlech tym razem wrzucił do puli nagród nieco materiałów modelarskich zamiast 2 blisterow.
Z tego co mowiliscie wywnioskowalem, że goblinscy piraci od Kromlecha podobają się wam, więc pogadamy z Liwanem, aby byli w puli nagród na kolejnym MW.
Z tego co mowiliscie wywnioskowalem, że goblinscy piraci od Kromlecha podobają się wam, więc pogadamy z Liwanem, aby byli w puli nagród na kolejnym MW.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Kiedy kolejna edycja?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Gdybys był, to byś ją dostał