[Kielce], 19.09.2015, 1983, "Polowanie na Łysej Górze" SFF
- White Lion
- Kretozord
Re: [Kielce], 19.09.2015, 1983, "Polowanie na Łysej Górze" S
fajnie
sporo dwarfów.
ciekawe czy na nocnym pojawi się Tron albo Rangersi z Bugmanem ?
sporo dwarfów.
ciekawe czy na nocnym pojawi się Tron albo Rangersi z Bugmanem ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Nie wiem jak inni, ale ja planuję wystawić duże ilości piechoty. Wyszło mi w sumie 135 modeli piechoty, 7 bohaterów, do tego park maszynowy i żyrki.
Na Bugmanów i inne trony brakuje punktów
Na Bugmanów i inne trony brakuje punktów
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
- White Lion
- Kretozord
grunt żeby się przyjemnie grało
p.s. nie wiesz czy Dydu i inni od Was tylko na dzienny czy tez na nocny ?
p.s. nie wiesz czy Dydu i inni od Was tylko na dzienny czy tez na nocny ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
właśnie.
odwrotnie zapytałem.
chodziło mi czy nie grają też na dziennym.
już wiem. dzięki.
odwrotnie zapytałem.
chodziło mi czy nie grają też na dziennym.
już wiem. dzięki.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Źle się zapisałem !!! Wiem że to mój błąd ale proszę o wyrozumiałość - robiłem to na (nie)działającym wi-fi na smartfonie
Będę na dziennym, nie na nocnym.
Ps: Jako że zawsze proxowałem armie będę botrzebował czegoś do armi Sk na ok 300-450ptk.
Jak coś to chętnie pożyczę HE, DW lub troche gobasów
Będę na dziennym, nie na nocnym.
Ps: Jako że zawsze proxowałem armie będę botrzebował czegoś do armi Sk na ok 300-450ptk.
Jak coś to chętnie pożyczę HE, DW lub troche gobasów
krak rusza
xYz
- White Lion
- Kretozord
kraq, już 2,5h drogi.
mam nadzieję że żyjecie
mam nadzieję że żyjecie
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
Wyniki w drugim poście.
Dzięki wszystkim za przyjazd i bitwy.
Gremlin, kiedy całopalenie nagrody ?
Dzięki wszystkim za przyjazd i bitwy.
Gremlin, kiedy całopalenie nagrody ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Super sie grało szkoda tylko ze tak malo niestety sprawy ogranizacyjne nie pozwolily mi dograc bitewki
a co do gier to kazda super ( mowiac o tych 1,5 grze)
I do Pana Gremlina Snajperka z death na wytrzymalosc NIE MA DUZEJ WERSJI I NIE DZIALA NA 24" dodam tylko ze jeszcze sprawdziles ja w ksiazce i potwierdziles swoja wersje (dodatkowo sprawdziles i twierdziles ze snajperka na zasieg ma 48" na duzej wersji i ze masz zasieg (albo 36") nie pamietam dokladnie. Ale nie pamietam czy to mialo znaczenie czy nie tak czy siak gral sie fajnie nawet z tym mini wałkiem
Pozdrawiam serdecznie Kevin
a co do gier to kazda super ( mowiac o tych 1,5 grze)
I do Pana Gremlina Snajperka z death na wytrzymalosc NIE MA DUZEJ WERSJI I NIE DZIALA NA 24" dodam tylko ze jeszcze sprawdziles ja w ksiazce i potwierdziles swoja wersje (dodatkowo sprawdziles i twierdziles ze snajperka na zasieg ma 48" na duzej wersji i ze masz zasieg (albo 36") nie pamietam dokladnie. Ale nie pamietam czy to mialo znaczenie czy nie tak czy siak gral sie fajnie nawet z tym mini wałkiem
Pozdrawiam serdecznie Kevin
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
- White Lion
- Kretozord
snajperka z Death na Ld wersja podstawowa ma zasięg 12 cali, wersja powiększona ma zasięg 24 cale.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Chodziło raczej o czar nr 5 z death czyli snajperke na wt i ona na 100% jest tylko i wyłącznie na 12" chyba że jest gdzieś jakiś euro zapisek zmieniający ty to najmocniej przepraszam a co do snajperke na ld faktycznie ma 24" kiedy rzuca się dużą a nie podstawową wersję tejże sygnatury
Tak czy siak trudno się mówi nie sprawdziłem ale to chyba nic miało większej roli w mojej masakrze xD
Tyle chciałem powiedzieć i podziękować za gry oraz przypomnienie smaku battla i przeprosić NINE za opuszczenie pola bitwy w ostatniej grze
Tak czy siak trudno się mówi nie sprawdziłem ale to chyba nic miało większej roli w mojej masakrze xD
Tyle chciałem powiedzieć i podziękować za gry oraz przypomnienie smaku battla i przeprosić NINE za opuszczenie pola bitwy w ostatniej grze
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
Nie miało, bo moje czary z DEATH: 1,2 z FIRE 0,2... (poza tym pewnie chodzi Ci o snajperkę w Necrosa generała - tak stał 24 cale odemnie - skoro rzucałeś pocisk 2d6s4 w moje łuki, raz z maga który był w innym miejscu, raz w drugim... tak czy siak Twój lenegał zginąl ze snajperki 0 ( na LD).kevinior pisze:Chodziło raczej o czar nr 5 z death czyli snajperke na wt i ona na 100% jest tylko i wyłącznie na 12" chyba że jest gdzieś jakiś euro zapisek zmieniający ty to najmocniej przepraszam a co do snajperke na ld faktycznie ma 24" kiedy rzuca się dużą a nie podstawową wersję tejże sygnatury
Dzięki za turniej, fajnie było - pierwszy raz w Kielcach i na pewno nei ostatni Co do nagrody to wolę książkę....
xYz
Dzięki za obecnośc na Sabacie i udział w turniejach!
Zdjęcia na naszym profilu
https://www.facebook.com/SabatFictionFest
Zdjęcia na naszym profilu
https://www.facebook.com/SabatFictionFest
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!