Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galharena prac ciag dalszy 28.03.15 Annoited
Wyglądają świetnie
Teraz to fotki są oki. Dobre zrób na koniec! Bo oddział będzie miazga.
Zobaczę efekt i może sam zrobię podobny oddział kiedyś tam ale jako White Lioni
Zobaczę efekt i może sam zrobię podobny oddział kiedyś tam ale jako White Lioni
Pierwsza fala smoczej gwardii gotowa!
Sztandarowy jeszcze do skończenia, tzn caly model juz jest, tylko szmate musze zrobić i 15tka ich bedzie gotowa, kilka modeli, w tym muzyka mam jeszcze w szarościach, ale to z biegiem czasu w miedzyczasie domaluje;)
Mam mega wene do malowania teraz i do konwertowania, wiec musze to wykorzystać, a pare nowych TK tez juz kupilem:D
Sztandarowy jeszcze do skończenia, tzn caly model juz jest, tylko szmate musze zrobić i 15tka ich bedzie gotowa, kilka modeli, w tym muzyka mam jeszcze w szarościach, ale to z biegiem czasu w miedzyczasie domaluje;)
Mam mega wene do malowania teraz i do konwertowania, wiec musze to wykorzystać, a pare nowych TK tez juz kupilem:D
Kilka fotek innych jeszcze:
- Kacpi 1998
- Masakrator
Z jednej strony super oddział, z drugiej widać, że miejscami fuszerka np cieniowanie płaszczy samym aero
Tutaj jeszcze link do CMON gdyby ktoś chciał mnie wspomóc jakąś oceną
http://www.coolminiornot.com/385961?browseid=12938278
http://www.coolminiornot.com/385961?browseid=12938278
Mały zalążek mojej zbierającej się wlasnie armii TK, chce sobie złożyć armijke na jakies mniejsze punkty, którą da się washami czy nawet bejcą szybko pomalować.
Na pierwszy ogien poszedl liche priest, bardzo podoba mi sie ten model.
Co prawda niestety finecast (ścierwo;p), ale dało się go pomalować, o dziwo bardzo szybko, bo wczoraj wieczorem (przeziębienie trzyma mnie w domu, więc piąteczek z malowaniem ).
Niemniej, tutaj foto:
Na pierwszy ogien poszedl liche priest, bardzo podoba mi sie ten model.
Co prawda niestety finecast (ścierwo;p), ale dało się go pomalować, o dziwo bardzo szybko, bo wczoraj wieczorem (przeziębienie trzyma mnie w domu, więc piąteczek z malowaniem ).
Niemniej, tutaj foto:
Dzięki dzięki.
Teraz do końca weekendu postaram się skończyć sztandarowego do dragon guardów a potem lece z 3ką rydwanów na szybkości i konwersją bsb na koniu do HE
Teraz do końca weekendu postaram się skończyć sztandarowego do dragon guardów a potem lece z 3ką rydwanów na szybkości i konwersją bsb na koniu do HE
Czym robiles zloty ? GW ?
si si
fajny tk ale nie myślałeś o innej kolorystyce? Nie, że by mi nie odpowiadała bo to jest świetna kolorystyka ale bardzo podobne do Twoich HE.
Niemniej będą piękne TK.
Niemniej będą piękne TK.
Jak go pomalowalem to wlasnie sobie to też uświadomiłem
Musze to przemyśleć Aczkolwiek fajnie mi czerwony złoty i niebieski do tych kosci pasuje
Musze to przemyśleć Aczkolwiek fajnie mi czerwony złoty i niebieski do tych kosci pasuje
wymieniłbym niebieski na czarny, przechodzący na końcówkach w błękit, może turkus, prawie to samo a zmieni się sporo no i czarny z czerwonym zawsze super będzie wg mej subiektywnej opinii
Hmm, brzmi dobrze, może spróbuje w tygodniu na rydwanach;)
Nie ukrywam, że ten niebieski mnie zmęczył już troche
Nie ukrywam, że ten niebieski mnie zmęczył już troche