[Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Dreef
Falubaz

Re: [Warszawa], 19.09.2015, Make Way! vol.6 ETC

Post autor: Dreef »

Gasior pisze:Dziekoweczka xa turniej, jak zwykle u was zajebista atmosfera. Ja swoj blisterek dostalem jakby co.

Ps. Jakby co na nastepnym turze moge grac ze zmniejszona iloscia punktów na rozpe, zgodnie z tym co mowil Grzesiek O. :) :)
1200? :D jest szansa? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Wyniki wysłane.
Jeśli znajdę dziś czas na wywołanie zdjęć, to będą dziś, a jak znajdę czas kiedy indziej, to będą kiedy indziej... ;)
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Dzięki za turniej. Jak zawsze świetny :) Oby jak najczęściej.

Awatar użytkownika
liwan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: liwan »

Bearded Unclean 'Un pisze: Z tego co mowiliscie wywnioskowalem, że goblinscy piraci od Kromlecha podobają się wam, więc pogadamy z Liwanem, aby byli w puli nagród na kolejnym MW.
damy radę :)
z ciekawości jako co w WFB pasują?
klub Adeptus Mechanicus
http://admech.club/

Dreef
Falubaz

Post autor: Dreef »

Gnoblary, night gobliny, gobliny.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

zombi tez sie z nich zrobi :D
:twisted: always Vampire :twisted:

woodspirit
Mudżahedin

Post autor: woodspirit »

Kiedy następny turniej?
Bulwok pisze: W byciu battlowcem najlepsze jest przebywanie w pomieszczeniu z 34 innymi mężczyznami. Nie mogę się już doczekać

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Koniec października lub początek listopada.
Za tydzien konczy sie głosowanie kapitanów reprezentacji krajów uczestniczacych w ETC2016, i zapewne zagramy w to, co zwycięży w głosowaniu.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Zwyciezyła 9ed, zatem zachęcam Was do intensywnego studiowania nowych zasad i AB :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Mojżesz
"Nie po to jadę"

Post autor: Mojżesz »

Zdjęcia, zdjęcia :)
TROSKLIWE MISIE

woodspirit
Mudżahedin

Post autor: woodspirit »

A czy można grać legion of chaos?
Bulwok pisze: W byciu battlowcem najlepsze jest przebywanie w pomieszczeniu z 34 innymi mężczyznami. Nie mogę się już doczekać

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Obrazek

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Zajebiste foteczki 8)

Kiedy następny?

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

24 października

Obrazek

ODPOWIEDZ