[Katowice; 20.09.] Szybki Goblin vol.13
Re: [Katowice; 20.09.] Szybki Goblin vol.13
Zapytaj 

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
oj, brakuje like buttonówBombaj pisze:hehehe, na 100% wyjdę z domu, choćbym miał spacerować z walizką całą niedzielęDurin pisze:Jak tesciowa na miejscu to chyba na 100% co?;p

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- wind_sower
- Masakrator
Ja niestety odpadam.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Jaaf pisze:Nas koniec końców będzie 8
Super!!!
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
mały template?
Powinna się znaleźćGlonojad pisze:wzornik lezke ktos mi pozyczy? Proooosze?
łezka = flame template na moje oko
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dzięki, że wpadliście do Innego Wymiaru na kolejną, już 13 odsłonę Szybkiego Goblina. Oczywiście już teraz zapraszam na kolejny turniej, który odbędzie się 04.10.15 r.. Będzie to piąty turniej klasyfikowany do X Tyskiej ligi. Gratuluję Andrzejowi, Solowi i Grześkowi miejsca w topie. Tymczasem Wyniki
1. Andrzej 49
2. Solo 48
3. Zaf 45
4. Marek B. 44
5. Ja 42
6. Krzemi 42
7. Qc 42
8. Eltharion 40
9. Lothar 36
10. Sas 35
11. Cobalt 33
12. Młody Kocoń 32
13. Master 31
14. Anamesh 29
15. Eldritch 28
16. Laik 27
17. Kael 27
18. Bombay 25
19. Jaaf 20
20. Bru 20
21. Glonojad 19
22. Siwy 19
23. Przemek 13
24. Hunter 12
25. Ossa 10
Jeszcze raz dzięki i zapraszam na kolejna odsłonę Szybkiego Goblina.
Parę fotek z tura.
https://www.dropbox.com/sh/dt4szzqdrf40 ... mmgCa?dl=0
1. Andrzej 49
2. Solo 48
3. Zaf 45
4. Marek B. 44
5. Ja 42
6. Krzemi 42
7. Qc 42
8. Eltharion 40
9. Lothar 36
10. Sas 35
11. Cobalt 33
12. Młody Kocoń 32
13. Master 31
14. Anamesh 29
15. Eldritch 28
16. Laik 27
17. Kael 27
18. Bombay 25
19. Jaaf 20
20. Bru 20
21. Glonojad 19
22. Siwy 19
23. Przemek 13
24. Hunter 12
25. Ossa 10
Jeszcze raz dzięki i zapraszam na kolejna odsłonę Szybkiego Goblina.
Parę fotek z tura.
https://www.dropbox.com/sh/dt4szzqdrf40 ... mmgCa?dl=0
QC zabiera marzenia
Dzieki przeciwnikom
Bru Skavenami
rozpa dla mnie niewygodna acz turniejowo słaba
dużo strzelania maszyn zbierało żniwo wiec jak dobiegłem po ścieżce życia to strat miałem sporo
W bitwie wszystko co miało sie dupcyc się dupcyło tylko 13 a powinno być 17 minimum
Glonojad DE
Przykro mi ale rozpa wolniejsza nie ma z moimi DE szans, acz zaskoczył mnie first strike i mój rydwan zniszczenia shade +helebrona o mało nie wyparowała na spearelfach
20
Qc O&G
pomimo braku maszyn ta armia jest dla mnie tak niewygodana jak VC po EoT z banszetkami
wygrałem 12-8 ale popełniłem kilka błedów które kosztowały mnie 2duze pkt
dodatkowo oddzial który w kazdej mojej bitwie ma chemp przez moje roztargnienie go nie miał i klops
Skandal że grajac na 1 stole wygrywajac 3 bitwy wyprzedzaja mnie gracze którzy przegrali jedna z bitew
pozdro all !!
aha mało kto go zna albo pamięta ale Przemek Preiss legenda krasnoludzka gracz:
"missfire to moja specjalność", "zawsze z działa kulnę 1", "na 10 z przerzutem zawsze oblewam",itd itp
zaszczycił nas obecnością

Dzieki przeciwnikom
Bru Skavenami
rozpa dla mnie niewygodna acz turniejowo słaba
dużo strzelania maszyn zbierało żniwo wiec jak dobiegłem po ścieżce życia to strat miałem sporo
W bitwie wszystko co miało sie dupcyc się dupcyło tylko 13 a powinno być 17 minimum

Glonojad DE
Przykro mi ale rozpa wolniejsza nie ma z moimi DE szans, acz zaskoczył mnie first strike i mój rydwan zniszczenia shade +helebrona o mało nie wyparowała na spearelfach

20
Qc O&G
pomimo braku maszyn ta armia jest dla mnie tak niewygodana jak VC po EoT z banszetkami
wygrałem 12-8 ale popełniłem kilka błedów które kosztowały mnie 2duze pkt
dodatkowo oddzial który w kazdej mojej bitwie ma chemp przez moje roztargnienie go nie miał i klops
Skandal że grajac na 1 stole wygrywajac 3 bitwy wyprzedzaja mnie gracze którzy przegrali jedna z bitew

pozdro all !!
aha mało kto go zna albo pamięta ale Przemek Preiss legenda krasnoludzka gracz:
"missfire to moja specjalność", "zawsze z działa kulnę 1", "na 10 z przerzutem zawsze oblewam",itd itp
zaszczycił nas obecnością

Turniej super, dzięki za Organizację a Kolegom za grę - a zwłaszcza za naukę (tu szczególne ukłony do Dreadlorda Zafa, ale na Shadowblade'a to uważaj
Cieszę się, że jest jeszcze w tej grze miejsce dla dobrze dowodzonego MSU.) .
Jedną kwestię mam - coś oprócz 4.10 będzie w październiku grane?

Jedną kwestię mam - coś oprócz 4.10 będzie w październiku grane?
Uprawa warzyw od 1997 roku

A co do samego turnieju - miejscówka super, naprawdę jestem w szoku. Zestaw piwo+kiełbaska+chleb za 6zł - wychodzi taniej niż gdybym sam sobie robił tego grilla
Sam lokal ekstra, okolica też spoko, jest mini ogródek, mozna sobie usiąść i na chilloucie skonsumować praktycznie darmowe kiełbaski i piwo.
Jedyny minus to odległość od dworca, która jest spora - ale ponoć jest dobre połączenie autobusem. Na szczęście tym razem nie musiałem tego sprawdzać
Dzięki przeciwnikom za grę, zwłaszcza masterowi

Jedyny minus to odległość od dworca, która jest spora - ale ponoć jest dobre połączenie autobusem. Na szczęście tym razem nie musiałem tego sprawdzać

Dzięki przeciwnikom za grę, zwłaszcza masterowi

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej jest twarzą akcji "bole zwyciężają"Andrzej pisze:Biedny Grzesiu :<

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."