[Kraków] MDK - 26.09.2015 2400 by Furion
Re: [Kraków] MDK - 26.09.2015 2400 by Furion
Zainteresowanie nie powala, więc proszę o zapisanie żeby temat ożywić 

Tyle jest warte, nie narzekaj, bo z puli przedmiotów nie idzie.Dibo pisze: A czy moge zagrać zwykłą Breteonią? HKB za 100 p mnie nie podnieca

Znalazłem sobie arkusik xls, czy w rejonie dworca znajde jakis punkt xero? Z racji bliskości politechniki bym sie spodziewal, no ale...
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2015, o 14:11 przez Glonojad, łącznie zmieniany 1 raz.
Uprawa warzyw od 1997 roku

W okolicach politechniki cos powinno byc, ale nie wiem czy w sobote o 9 bedzie otwarte, po drodze jest jeszcze duzy punkt na rondzie mogilskimGlonojad pisze:Tyle jest warte, nie narzekaj, bo z puli przedmiotów nie idzie.Dibo pisze: A czy moge zagrać zwykłą Breteonią? HKB za 100 p mnie nie podnieca
Znalazłem sobie arkusik xls, czy w rejonie dworca znajde jakis punkt xero? Z racji bliskości politechniki bym sie spodziewal, no ale...
Niestety, z przyczyn rodzinnych na 90% nie dotrę. Jakby Wam brakło na salę, to się oczywiście dorzucę, puśćcie notkę.
Bardzo mi przykro zwłaszcza, że frekwencja słabo wygląda i każdy gracz, nawet statysta jak ja, by coś wniósł
Bardzo mi przykro zwłaszcza, że frekwencja słabo wygląda i każdy gracz, nawet statysta jak ja, by coś wniósł

Uprawa warzyw od 1997 roku