Kury pasac a nie piłkę komentować ☺.Robson pisze:bez przesady, bez krycia był ;P w sumie to przy żadnej bramce mu jakoś nie utrudniali życia
Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Robson ma rację, obrońcy Wilków grali beznadziejnie. Ale to nie umniejsza wyczynu Lewego. Zachował się jak trza i jak nie on - wykorzystał wszystko, co miał przez te 10 minut. Normalnie zmarnowałby ze 2 okazje minimum ... Bramki piękne, dobrze że pokazał pazur, bo po 4 golach z Realem nie miał nic równie spektakularnego...
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2015, o 19:00 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Piszemy, że obrońcy grali słabo przy bramkach ...
smiejagreg pisze:Piszemy, że obrońcy grali słabo przy bramkach ...
Poezja.
Tobie Grzesiu ktoś zaraz też napisze coś o kurach.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Oj, tam, Laik najwyżej napisze, on chyba lubi kurySiweusz pisze:smiejagreg pisze:Piszemy, że obrońcy grali słabo przy bramkach ...
Poezja.
Tobie Grzesiu ktoś zaraz też napisze coś o kurach.
nie zrobił dopel hatricka..., ale niech będzie po kompromisie, że poszło mu jakotako
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
A tymczasem mistrz Polski jest w coraz głębszym bagnie...serce mi się kraje jak na to patrzę, mam nadzieję, że po meczu z Basel i teraz z Cracovią gdzie dostali solidny wp...dol (5:2) coś się w tym klubie ruszy...Bo to co się tam dzieje, jest dla mnie niepojęte.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czemu Arsenal nie gra tak zawsze?
Dobrzę że Manchester nie grał tak prawie nigdysmiejagreg pisze:Czemu Arsenal nie gra tak zawsze?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
typy na dziś:
Niemcy - Irlandia 1:2
Szkocja - Polska 2:1
coby w niedzielę były emocje
coby w niedzielę były emocje
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
ja bym zaczął z krychą na ławce i wprowadził go po pierwszej żóltej kartce dla naszego ;p
oczywiście żółtej niechcący ))) musimy pokazać, że jesteśmy równie twardzi jak szkoty.
oczywiście żółtej niechcący ))) musimy pokazać, że jesteśmy równie twardzi jak szkoty.
RIP
Drugi mecz idzie po Twojej myśli. Powoli.Robson pisze:typy na dziś:
Ale pierwszy, trochę odbiega.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Leszcz.Aldean pisze:optymista. ja ta piosenke nuce juz z 20 lat ;]Robson pisze:Już za 4 lata, już za 4 lata...
Ja od 86 roku.