WFB: Reworked & Rebalanced, ArmyBuilder 2.2c files
Re: WFB: Reworked & Rebalanced, ArmyBuilder 2.2c files
EMP
- Detachmenty - mozna brać 5 osobowe, a jest zmienione na 10 modeli minimum teraz. (więc podstawowy oddział musi mieć 20 modeli by mieć detachment)
- general of empire - jak wybierze się demigryfa wówczas jest opcja wyboru 2x tarcza (powinien być barding.. jeżeli w pdf nie ma bardingu to będzie miał tak wygląda z change loga).
- Detachmenty - mozna brać 5 osobowe, a jest zmienione na 10 modeli minimum teraz. (więc podstawowy oddział musi mieć 20 modeli by mieć detachment)
- general of empire - jak wybierze się demigryfa wówczas jest opcja wyboru 2x tarcza (powinien być barding.. jeżeli w pdf nie ma bardingu to będzie miał tak wygląda z change loga).
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2015, o 06:13 przez Szmajson, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Falubaz
Możliwe że mój błąd, założyłem że Furionowi chodziło o 1/3 ptk (czyli z 2000 powinno być wtedy 666). Mój błąd jeśli tak nie jest
Przy Detachments wyświetla teraz błąd. Sprwadzcie, czy dobrze działa, bo to nie było takie proste do ogarnięcia.
Demigryf generała ma opcję bardingu u siebie. Tarcza poprawiona.
Demigryf generała ma opcję bardingu u siebie. Tarcza poprawiona.
No i super, trochę kombinowalem z tym;) Jeszcze w kolejnej aktualce wyłącze magiczne itemy demonów.Kisiel pisze:Wybranie magicznego Banneru na heraldach powoduje że nie mogą wybrać w Lesser Gift magicznej broni i/lub pancerza.
WOCH
Kholek Powinien mieć Heavy Armour I scaly skin 4+.W ekwipunku ma 2 razy Heavy Armour i w tabelce nie sumuje się łuskowa skóra z pancerzem
Kholek Powinien mieć Heavy Armour I scaly skin 4+.W ekwipunku ma 2 razy Heavy Armour i w tabelce nie sumuje się łuskowa skóra z pancerzem
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
- wind_sower
- Masakrator
BRE
Hipcio nie ma opcji brania armor piercingu i combat armouru
Hipcio nie ma opcji brania armor piercingu i combat armouru
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Na pewno? Ktoś poza Lordem może go brać i nie ma tych opcji?
- wind_sower
- Masakrator
hippogryf pod lordem ma opcję armour piercingu i combat armour w podręczniku. W AB nie mam takich możliwości. Mogę tylko wybrać hippogryfa jako mounta
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
U mnie są. Nie masz jakiejś bardzo starej wersji pliku?
Ma taką opcję. Kliknij na samego hippogryfa i wtedy zaznacz opcje.wind_sower pisze:hippogryf pod lordem ma opcję armour piercingu i combat armour w podręczniku. W AB nie mam takich możliwości. Mogę tylko wybrać hippogryfa jako mounta
Zmienione to + kilka zmian w drukach dla pozostałych armii
The Black Tongue można wykupować z innymi talizmanami?Bo gdy Biorę Czarny Języczek z innym talizmanem to nie wyskakuje mi błąd w AB.Pytam bo nie wiem czy to zamierzony efekt.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
Armybuilder to narzędzie, a nie źródło zasad.Robert.P pisze:The Black Tongue można wykupować z innymi talizmanami?Bo gdy Biorę Czarny Języczek z innym talizmanem to nie wyskakuje mi błąd w AB.Pytam bo nie wiem czy to zamierzony efekt.