[Świdnik] 03-04.10.15 {2500 Furion} {1200 Furion}, Świdkon
Re: [Świdnik] 03-04.10.15 {2500 Furion} {1200 Furion}, Świdk
Jest szansa, jeśli turniej w Hearthstona się szybko potoczy to zapisuję się też na sobotę 

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a nie na srao? 

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
- DrzewkoMen Karol
- Wałkarz
Cały lubelski batl na jednym obrazku. Karolek prawilnie jak zwykle, Bojo obskakuje wpier@ol od Maćka, Turek się cieszy, a Tocz wałuje jakichś leszczy
Nocuje ktoś z soboty na niedziele bo nie wiem czy będzie z kim grać?;)

Nocuje ktoś z soboty na niedziele bo nie wiem czy będzie z kim grać?;)
Maciek pewnie zapluwał setką skinków 20 zombii z vampierem lordem, przykra sprawa.
Ja bym nocował, pytanie jak reszta ?
Ja bym nocował, pytanie jak reszta ?
Przez ostatnie lata trafiłem na Boja tylko raz na turnieju. Sądząc po minie Artura podejrzewam, że to był moment, w którym wampir klepacz jednym machnięciem wessał mi zdrowego i nieśmiertelnego demona
Ja nie zostanę na noc na pewno. Trzeba czasem zrobić jakąś przerwę między grami bo jeszcze niedziela będzie.

Ja nie zostanę na noc na pewno. Trzeba czasem zrobić jakąś przerwę między grami bo jeszcze niedziela będzie.
Nie sądzę, Bojo wygląda jakby się miał rozpłakać.X.Maciek pisze: Sądząc po minie Artura podejrzewam, że to był moment, w którym wampir klepacz jednym machnięciem wessał mi zdrowego i nieśmiertelnego demona
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
Dzięki wszystkim za turnieje. Fajnie się grało, następny tur jednak, miejmy nadzieję w nowej miejscówce. Wstępnie 14 listopada.