WFB: Reworked & Rebalanced, ArmyBuilder 2.2c files
Re: WFB: Reworked & Rebalanced, ArmyBuilder 2.2c files
Dokładnie. Poza tym jaka armia i w jakim booku? Ja nie mam wszystkiego zakodowanego w głowie. Jak jest błąd, to poprawię. Tylko konkretynie pokazać błąd, a nie dawać go szukać (szczególnie w armiach których nie znam dobrze).
Przepraszam zapomniałem dopisać.Armia Wochajt pisze:Dokładnie. Poza tym jaka armia i w jakim booku? Ja nie mam wszystkiego zakodowanego w głowie. Jak jest błąd, to poprawię. Tylko konkretynie pokazać błąd, a nie dawać go szukać (szczególnie w armiach których nie znam dobrze).
Wiem że AB to nie wyznacznik zasad.Dlatego wolałem się upewnić.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Jest changelog. Na razie bez mountów HE Antka. Sprawdźcie, szczególnie strzałki w WE.
EMP:
Detachment:
Daje oddział Swordsmenów (20-40sztuk))... i dwa detache po 10 swordsmenów.. pojawia się błąd. Jeżeli dołożę oddział Halabard (40) i dorzucę np. 2x deatchment 10/10 to błąd znika.
Lord:
Marius Leitdorf - ma opcje skasowania konika.. a w książce nie ma możliwości skasowania swojej "Daisy"
Detachment:
Daje oddział Swordsmenów (20-40sztuk))... i dwa detache po 10 swordsmenów.. pojawia się błąd. Jeżeli dołożę oddział Halabard (40) i dorzucę np. 2x deatchment 10/10 to błąd znika.
Lord:
Marius Leitdorf - ma opcje skasowania konika.. a w książce nie ma możliwości skasowania swojej "Daisy"
WoCh
Wierzchowiec Archaona ma o jeden atak za dużo bo posiada zasadę frenzy.A nie powinien.
Wierzchowiec Archaona ma o jeden atak za dużo bo posiada zasadę frenzy.A nie powinien.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
Poprawię. Podajcie modele, które są zawsze mounted i mają speary. Ujednoliciłem to przez przypadek.
co do włóczni:
EMP - nie ma
WoC - marudrzy konni i maruderzy na sprezynach
Bretonia - konni yeomani
Beastmen - Sons of ghorros, tusgor chariot, centigors, razorgore chariot,
Wood E. - potwierdzone - we maja inne wlocznie wiec brak dodatkowego bonusu
TK - necro knights, zaloga z warsphinxa, rydwany, kawaleria, ciezka kawaleria
sk - nie ma
de - bloodwrack shrine, scourgerunner chariot, cold one chariot, dark raiders, trzeba oblukac tez bohaterow kiedy sa mounted.
he - skuter, tiranoc chariot, elyrianie
liz - coldone riders, ripery,
EMP - nie ma
WoC - marudrzy konni i maruderzy na sprezynach
Bretonia - konni yeomani
Beastmen - Sons of ghorros, tusgor chariot, centigors, razorgore chariot,
Wood E. - potwierdzone - we maja inne wlocznie wiec brak dodatkowego bonusu
TK - necro knights, zaloga z warsphinxa, rydwany, kawaleria, ciezka kawaleria
sk - nie ma
de - bloodwrack shrine, scourgerunner chariot, cold one chariot, dark raiders, trzeba oblukac tez bohaterow kiedy sa mounted.
he - skuter, tiranoc chariot, elyrianie
liz - coldone riders, ripery,
Ostatnio zmieniony 2 paź 2015, o 23:01 przez Szmajson, łącznie zmieniany 1 raz.