Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Niestety Turniej HS to jak turniej battla. Deck jak rozpa copy paste a dalej to skill 

- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
i Luck 

Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Mogę zorganizować 
Conquest 3 decki
Bo3 rundy jak nas nie będzie za dużo to double elimination
Finał bo5

Conquest 3 decki
Bo3 rundy jak nas nie będzie za dużo to double elimination
Finał bo5
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Czemu OP? Po prostu jak do tego dojdzie to control warrior stabilizuje mocno grę 

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Wiesz rogal jest poza metą całkowicie
Justicar imo działa fajnie w 2/3 klasach a w reszcie to bida bida

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

najlepsze to zdecydowanie palek, warek i prej, pozniej mag i druid. a potem dlugo dlugo nic.Gokish pisze:Wiesz rogal jest poza metą całkowicieJusticar imo działa fajnie w 2/3 klasach a w reszcie to bida bida
chociaz jak sie tak zastanawiam, to mag i druid tez kiepsko xD
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Hmm no ja bym powiedział lekko inaczej 
Warrior Druid Paladyn
Druid jest najbardziej stabilnym deckiem póki co wiele się nie zmienia a zawsze gra.
Dobra ludki to przyjmuje zapisy na PW
W zgłoszeniu proszę zamieścić
Battletag oraz decki którymi planujecie grać (ja nie gram jak cuś
)

Warrior Druid Paladyn
Druid jest najbardziej stabilnym deckiem póki co wiele się nie zmienia a zawsze gra.
Dobra ludki to przyjmuje zapisy na PW
W zgłoszeniu proszę zamieścić
Battletag oraz decki którymi planujecie grać (ja nie gram jak cuś

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

ja jestem graczem spokojnym, w dużej mierze przypadkowym, gram od samego początku i robię wszystkie questy więc talie wyglądają bardziej niż przyzwoicie. Nie jestem też jakimś wyjadaczem, lev 3 to był max, z lev 5 się cieszę. Ale turniej jest dla mnie nowością - co trzeba zrobić, żeby grać w takim turnieju? HS jest jedną z 2 gier w które grywam i nie ogarniam tematu.
gdzie szukać info o turniejach?
gdzie szukać info o turniejach?
Czyli tak jak tu opisane? I system pucharowy?
Conquest: The players have to prepare 3 decks, using 3 unique heroes. The winner of the match MUST switch his deck, the loser MAY but is NOT required to switch the hero. You will win the match if you manage to win with two different heroes in a BO3 or three different heroes in a BO5.
Conquest: The players have to prepare 3 decks, using 3 unique heroes. The winner of the match MUST switch his deck, the loser MAY but is NOT required to switch the hero. You will win the match if you manage to win with two different heroes in a BO3 or three different heroes in a BO5.
@Lajkonik
Dokładnie tak jeszcze nie wiem czy single czy double elimination ale to zobaczymy ile ludzi będzie.
CO do decków wystarczą same klasy gramy 4fun wiec jak ktoś zadeklaruje to typu decku nie zmieni podczas turnieju mam nadzieję
. A z drugiej strony klasy będę znał tylko ja i po grze sprawdzał czy były te klasy grane
.
Ogólnie wrócę do domu to zrobię osobny temat dotyczący turnieju ze wszystkimi rulsami
.
Dokładnie tak jeszcze nie wiem czy single czy double elimination ale to zobaczymy ile ludzi będzie.
CO do decków wystarczą same klasy gramy 4fun wiec jak ktoś zadeklaruje to typu decku nie zmieni podczas turnieju mam nadzieję

Ogólnie wrócę do domu to zrobię osobny temat dotyczący turnieju ze wszystkimi rulsami

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

To wysylam zgloszenie. Gramy BO 3 i ktora wersja rozgrywki KOH (wygrany deck zostaje dopoki nie zostanie pokoany) czy Conquest ( wygrany deck zostaje odrzucony i trzeba wygrac innym) ?
No pisałem Conquest. Jest lepszym systemem do grania niż KOH. Tutaj możesz mieć jeden pierdolnięty deck i tyle.
W Conquescie trzeba miec trzy decki i każdym wygrać.
W Conquescie trzeba miec trzy decki i każdym wygrać.
Ostatnio zmieniony 6 paź 2015, o 16:46 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13