Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Szczwaniak
- Chuck Norris
A jednak,
szkoda bo to my powinnyśmy my mieć pecha...
szkoda bo to my powinnyśmy my mieć pecha...
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
w niedziele 0 : 0, gruzja wygrywa z niemcami i szfaby grają w barażach
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Z irlandia to może jednak wygraja szkoda ze wpadki niemców nie udało sie wykorzystać.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Chłopaki, na serio nie widzicie jakościowej zmiany, przypomnijcie sobie mecze sprzed kilku lat, przy takim wyniku w 80min większość kopaczy schodziła by już z boiska. Część wołała by o zmianę bo się zmęczyli. Wczoraj tak nie było, fakt mamy tylko kilku piłkarzy na światowym poziomie (i Lewandowskiego na innym) ale jest lepiej. Nie wiem czy się zakwalifikujemy czy coś zrobimy na turnieju ale przynajmniej nie ma totalnego wstydu jak kiedyś.
A że Lewandowski ciągnie grę, a kto jak nie on ma ciągnąć jest najlepszy jest napastnikiem i kapitanem, to ciągnie grę...
I jeszcze jedno pytanie czy drużyna Engela strzeliła by w 94 min gola na remis? Wg. mnie myśleli by tylko na co zwalić tym razem dlaczego się znowu nie udało.
A że Lewandowski ciągnie grę, a kto jak nie on ma ciągnąć jest najlepszy jest napastnikiem i kapitanem, to ciągnie grę...
I jeszcze jedno pytanie czy drużyna Engela strzeliła by w 94 min gola na remis? Wg. mnie myśleli by tylko na co zwalić tym razem dlaczego się znowu nie udało.
Jakościowo grają lepiej.
Ale jedno się nie zmieniło imo. Oprócz Lewego to reszta 60/70 minut i potem już sił do biegania brak
Ale jedno się nie zmieniło imo. Oprócz Lewego to reszta 60/70 minut i potem już sił do biegania brak
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Podobał mi się Mączyński. Zagrał naprawdę dobre zawody. Oby tak dalej, a może doczekamy się przyzwoitego rozgrywającego w końcu. Co do gry zespołu - przypomnijcie sobie, co było w Irlandii. Tam dopiero nas stłamsili. Na Hampden Park nie było jakoś tragicznie. Obie strony mogły mecz wygrać. Remis uważam za sprawiedliwy. A Lewy? Oby mu się passa przedłużyła do niedzieli
Idę po piwo do sklepu i zaczynam robić jedzenie na mecz.Robson pisze:w niedziele 0 : 0, gruzja wygrywa z niemcami i szfaby grają w barażach
Zobaczymy czy tym razem się sprawdzi.
Linetty, Wawrzyniak i Olkowski podobno od pierwszej minuty.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony