Pierwszy turniej HEARTHSTONE. challonge.com/hsborder
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Pierwszy turniej HEARTHSTONE. challonge.com/hsborder
Qc: lajkonik 3:2
Qcyk chodz gramy, dodalem Cie do znajomych.
Qc Ziemko 3:2 , bo kto nie wygyrywa 3:0 , przegrywa 3:2. Ja i pomoje pomysly zeby dragonladina brac na turniej , gdzie nawalone facehunterow i patronow.
Dragonpriest!Ziemko pisze:Qc Ziemko 3:2 , bo kto nie wygyrywa 3:0 , przegrywa 3:2. Ja i pomoje pomysly zeby dragonladina brac na turniej , gdzie nawalone facehunterow i patronow.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-
- Oszukista
Właśnie, który z szacownych forumowiczów to Fairlin? Wysłałem mu zaproszenie na BattleNet, ale nie odpowiada, a ja chcę grać
Normalnie turnieje na 50-60 osob zaczynaja sie o 19 a koncza o 22lajkonik pisze:Ktoś mówił o tygodniu na grę? Jak tak dalej pójdzie to jubileuszową pięćdziesiątą edycję turnieju rozegramy na kacu w Nowy Rok
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
EJ no bez jaj, że dałeś tydzień na grę gokish. Jeśli planujesz kolejną edycję to MAX czasu na rozegranie bitwy to 2 dni
Valdee i Guldan ruszcie dupska i zagrajcie, bo jako jedyni nie byliście w stanie rozegrać jeszcze 1 gry...
Valdee i Guldan ruszcie dupska i zagrajcie, bo jako jedyni nie byliście w stanie rozegrać jeszcze 1 gry...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej pisze:EJ no bez jaj, że dałeś tydzień na grę gokish. Jeśli planujesz kolejną edycję to MAX czasu na rozegranie bitwy to 2 dni
Andrzeju wiesz nigdy nie wiadomo. I tak lecimy dobrym tempem więc nie ma co narzekać.
No Manfred rusz dupe
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Po epickim pojedynku dragonpriestow przegranym przeze mnie w Ysera-changes life ruchu, podnioslem sie jak feniks z popiolow. Po sensacyjnym zwyciestwie rozwscieczonego smoczego kaplana z secretladinem! Patron i hunter nie mieli litosci dla control warriora - coz za historia... gram jak siatkarze, zaczynam od 0-1, 0-2 a potem do nieba!
Qc - reszka, 3-1
Qc - reszka, 3-1