Pierwszy turniej HEARTHSTONE. challonge.com/hsborder
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Pierwszy turniej HEARTHSTONE. challonge.com/hsborder
Teraz żałuje że sie nie zapisałem skoro Qc takie wyniki robi ;P
Qc nie kozacz, gdyby nie moj kardynalny blad i nie wystawienie miniona w ostatniej turze, to byloby po grze
Wystawianie freezing trapa na rekruta 1/1 w drugiej turze - hmm nie wydaje mi sie dobrym pomyslem
Wystawianie freezing trapa na rekruta 1/1 w drugiej turze - hmm nie wydaje mi sie dobrym pomyslem
Wygrał zasłużenie, niemniej miałem pecha w kartach.Gokish pisze:Nie gadaj fart nic więcej
1. Najpierw paladyn miał najniższego miniona na "4". Tyle z blitzu. Ale ten mecz i tak miał małe szanse, poddałem sie mając 22 życia.
2. Mam 3 karty przeciwko grimmowi. żadnej nie dostałem mimo przewinięcia połowy decku. A miałem tyle pancerza, że on musiał zrobić 2 jazdy patronem.
3. face hunter wygrywa, jeżeli najniższa karta przeciwnika to 3 a z 4 jest jedynie broń.
nie mówię, ze bym wygrał, ale karty nie pomogły. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów przegrałem z patronem.
Ludzie wychillujcie, raz że to tylko gra komputerowa, dwa, że nie gramy o złote kalesony, trzy że gramy w gronie ludzi którzy dzielą jedno hobby. Spokojnie, nie ma co się unosić dumą, tłumaczyć porażek ani popisywać po zwycięstwach
WoC W9 D1 L6
Lucid pisze:Ludzie wychillujcie, raz że to tylko gra komputerowa, dwa, że nie gramy o złote kalesony, trzy że gramy w gronie ludzi którzy dzielą jedno hobby. Spokojnie, nie ma co się unosić dumą, tłumaczyć porażek ani popisywać po zwycięstwach
Spoko ale z QC'a można bo farci
Grać grać ludzie czekam na przeciwnika a potem QC idę po Ciebie (oby )
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
1) - nie pisalem wczesniej relacji, bo nie mialem czasu, a uwazam ze to zabawne [uwierzcie, jak przegram tez wrzuce opis ]
2) - opis jest raczej nieinwazyjny i for the lulz only
3) - ja tam lubie raporciki czytac, nawet krotkie, zawsze mozna sie czegos nauczyc/tylko rozbawic jak jest lulzowy
4) - Ziemas, te 2 dmg było KLUCZOWE w całym meczu maaaaan - dla Ciebie zamiast relacji filmik: https://www.youtube.com/watch?v=AjZ0KbJcav0
5) jestem noob i sie uczę! Uczmy się bawiąc się!
6) Andrzej to boolo
7) gokish, dzwoniłdo mnie RInce, kazałprzekazać "L2P", podobno będziesz wiedział o co chodzi
Pozdro
2) - opis jest raczej nieinwazyjny i for the lulz only
3) - ja tam lubie raporciki czytac, nawet krotkie, zawsze mozna sie czegos nauczyc/tylko rozbawic jak jest lulzowy
4) - Ziemas, te 2 dmg było KLUCZOWE w całym meczu maaaaan - dla Ciebie zamiast relacji filmik: https://www.youtube.com/watch?v=AjZ0KbJcav0
5) jestem noob i sie uczę! Uczmy się bawiąc się!
6) Andrzej to boolo
7) gokish, dzwoniłdo mnie RInce, kazałprzekazać "L2P", podobno będziesz wiedział o co chodzi
Pozdro
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Panowie bez spiny, tutaj jak w battlu - pech nie pech wygrywa kto ma lepszy deck i draw, bo nei wydaje mi sie, ze gracze na tym turnieju jakos drastycznie sie skillem roznia.
Afro i Necromanter grajcie cos bo chce jeszcze w looser brackets cos pograc.
Afro i Necromanter grajcie cos bo chce jeszcze w looser brackets cos pograc.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Tak tez mnie to cieszy, bo to chyba jedyny obecny deck w Hsie, ktory nie ma porzadnej kontry.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Rozumiem, że przy zmianie i nerfie tego decku osoby mające go będą mogły zmienić jeden deck w trakcie trwania turnieju ?
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Lucid pisze:nie, to kara za bezkarne cheesowanie honorowych graczy.
Zgadzam sie
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Ziemko pisze:Lucid pisze:nie, to kara za bezkarne cheesowanie honorowych graczy.
Zgadzam sie
To samo można powiedzieć o secret paladynie kwestia gustu....
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
ja licze ze zdaze z andrzejem i gokishem zagrac przed nerfem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
ale ja sie jak najbardziej zgadzam, dołóż jeszcze face hunta i masz 3 decki za które należy karaćNecromanter pisze:Ziemko pisze:Lucid pisze:nie, to kara za bezkarne cheesowanie honorowych graczy.
Zgadzam sie
To samo można powiedzieć o secret paladynie kwestia gustu....
WoC W9 D1 L6
@Necromancer
powiem tak jak QC'owi życie będziecie się męczyć jednym deckiem durnym
powiem tak jak QC'owi życie będziecie się męczyć jednym deckiem durnym
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych