Ta da da dam!! Rok i cztery miesiące temu zacząłem malować ten oddział i o to jest. 10 FOREST KNIGHTS! ( w przyszłości oddział może się jeszcze rozrośnie o dwóch osobników)
KISLEV ACTION FIGURES! Mój pomysł, aby część figurek miało łapki na magnesy jest kontynuowany. Figurki wesoło machają łapkami. Do bandy dołączyło 5 henchmanów, przekonwertowanych z bretońskich łuczników, man-at-armsów i jednego Pana z free Company (dziękówa dla Karla za użyczenie bitsów)! Hope you enjoy.
Widzę, że drużyna Kisleva nie przypadła do gustu, to może trafię w gusta użytkowników krasiami, którzy zostali zmalowani do szwędania sie po ulicach Mordheim
Dzięki za słowa uznania Modele są faktycznie ściborowe. Miałem z nimi styczność pierwszy raz (bandę maluję dla kolegi) i to naprawdę wielka frajda je malować.
Bez szału, ale hardo do przodu. Trzeci Pegazista na warsztacie, na poczatku lutego się za niego wezmę
I na koniec dwarfowy Gandalf. Figurka ma bardzo fajny wzór, ale wykonana jest z bardzo gumowatej żywicy, do tego miała mnóstwo nadlewek i do końca nie udało jej się należycie obrobić, chociaż bardzo dawno tak nie byłem zadowolony z pomalowania figurki.