Pierwszy turniej HEARTHSTONE. challonge.com/hsborder
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Pierwszy turniej HEARTHSTONE. challonge.com/hsborder
Ja wiem, że wszyscy tu gracie po 3 tysiące lat, ale serio - czemu macie akrac lduzi grajacych TANIMI deckami? Andrzej to andrzej, gra tym co ma w głowie, ale fakty są tacie że secret face i patron to były tanie decki ktore pozwalaly grac z ludzmi ktorzy w grze siedzą 1+ lat.
No ale nie, panowie z 20 legendami wykazuja skilla grajac control warriorem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
QC to nie jest karanie ludzi grającymi tanimi deckami a wiesz czemu patron to nie tani deck? Policz sobie ile wydałeś golda na naxxa + brm a potem ile pyłu na resztę kart. Pierdolenie a nie tani deck. jak znerfią to życie gracie ułomym patronem
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ehehehe jaka szkoda ze mam czas na rozegranie gry z qcem do kolejnego poniedzialku
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
przygody i tak musisz zrobic, i to pierwszy priorytet. A spoza nie mam zadnego epicka (ostatnio wpadl shield slam ale z apczki to dodalem ) i chyba 6 niebieskich reszta to commony - wiec jest uber tani. Zapominasz chyba ze legenda kosztuje 1600 czyli 16 niebieskichGokish pisze:QC to nie jest karanie ludzi grającymi tanimi deckami a wiesz czemu patron to nie tani deck? Policz sobie ile wydałeś golda na naxxa + brm a potem ile pyłu na resztę kart. Pierdolenie a nie tani deck. jak znerfią to życie gracie ułomym patronem
Szczegolnie ze ruszylem z tym deckiem bez death bite'a wiec bylo w ogole tanio
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Czy my gramy w ta sama gre? Grales kiedys kontrola? Przeciez talie typu Control War, Handlock czy Freeze Mage to sa talie gdzie trzeba podejmowac najwiecej decyzji. A biorac pod uwage mete i kierunek w ktorym idzie gra, jedne z niewielu w ktorych trzeba w ogole podejmowac jakies decyzje-Qc- pisze:
WoC W9 D1 L6
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Chciałbym zauważyć, że nerf patrona trochę ma się ni jak do regulaminu bo to jest zmiana decku. Równie dobrze można każdemu z decku wywalić 2 najlepsze karty, albo najważniejsze wrzucić jakiś shit i powiedzieć, że teraz tak ma grać.W trakcie rozgrywek NIE WOLNO zmieniać nadesłanych talii, w przeciwnym wypadku skutkuje to dyskwalifikacją.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Ja rozumiem ale o tym nerfie mówiło się od dawna i nic na to nie poradzisz. Trzeba zacisnąć zęby i się pomęczyć tą edycje
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Waldi pisze:Guldan - Waldi 3:1
ZAGRALI :DD
ANDRZEJU DO DZIEŁA
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
No to czekam na pm mi ja moge dziś wieczorem zagrac albo jutro. Nick runelord jakby co
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
andrew nie stalluj to Ci popatronuje xD
Ktos wie co to za bolo ten cały guldan? Bo nie ma z nim kontaktu na hs a na bp nie mam pojecie kto to.
No to manfred ruchy ruchy, ja mam czas każdego dnia albo pod wieczór albo jakoś w ciągu. Dawaj znać i gramy, bo to że qc doszedł tak daleko w tabelce to ewidentne zakrzywienie czasoprzestrzeni i trzeba je wyeliminować zanim otworzy się portal do demonicznego wymiaru
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
N3cr0mant3r#2191 vs afroafrik#2405 3:2
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Regis, o której pasuje ci dziś gra?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów