KAHA maluje
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Na FB juz wrzucilem komenty.
Super ciśniesz. Bardzo ladnie rozwinelas skilla.
Super ciśniesz. Bardzo ladnie rozwinelas skilla.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dla mnie Nocturna miażdży. Co tam jeszcze było, że ten model nie wygrał? O__o
Widziałem na żywo i wyglądały jeszcze lepiej niż na fotkach
Zapraszam do mojego studia szukaj na FB Kuczolpaintlab
Również widziałem na żywo. Nagroda dla głowy krasnoluda bardziej niż zasłużona. Na żywo wyglądała imponująco. Mogłem wpatrywać się kilka minut i dostrzegać coraz to nowe detale i rozwiązania. Dziewczyna przy grobie i gigant też były bardzo ładne - ale ten krasnolud...Opad szczęki!
Mam pytanie - ile czasu go malowałaś?
- wind_sower
- Masakrator
Ty laska jesteś z jakiejś innej galaktyki!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Gratulacje za laury. Absolutnie zasłużone ...
Gratulacje!
Czy mogłabyś dać wiecej zdjeć nokturny? Na ostatnim zdjęciu wyglada jakbyś zrobiła prześwitujący materiał (biodro). Dla mnie niestety podstawki szpecą Twoje prace. Miedzy samym malowaniem a podstawkami jest kolosalna różnica. Nic sie nie dzieje. Giganta mozna jeszcze przełknąć ale nokturna to bieda z nędza. Przepraszam ale piasek i kępki trawy. Przy tak zajebiscie pomalowanej figurce? Wstyd. Prosze Cię popracuj nad tym a napewno bedzie duzo lepiej.
Jeszcze raz wielkie brawa i gratulacje.
Czy mogłabyś dać wiecej zdjeć nokturny? Na ostatnim zdjęciu wyglada jakbyś zrobiła prześwitujący materiał (biodro). Dla mnie niestety podstawki szpecą Twoje prace. Miedzy samym malowaniem a podstawkami jest kolosalna różnica. Nic sie nie dzieje. Giganta mozna jeszcze przełknąć ale nokturna to bieda z nędza. Przepraszam ale piasek i kępki trawy. Przy tak zajebiscie pomalowanej figurce? Wstyd. Prosze Cię popracuj nad tym a napewno bedzie duzo lepiej.
Jeszcze raz wielkie brawa i gratulacje.
kilkanascie dni , ile dokladnie nie wiemgervaz pisze:Również widziałem na żywo. Nagroda dla głowy krasnoluda bardziej niż zasłużona. Na żywo wyglądała imponująco. Mogłem wpatrywać się kilka minut i dostrzegać coraz to nowe detale i rozwiązania. Dziewczyna przy grobie i gigant też były bardzo ładne - ale ten krasnolud...Opad szczęki!
Dziekuje za komentarze
Przesyłam kolejne zdjecia Nocturny
uprawiać malarstwo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Druchii pisze:KAHA, pokaż pupę!!!
Kaha, a nie prowadzisz może jakichś lekcji z malowania? ;D
Juz prowadziłaLechu pisze:Kaha, a nie prowadzisz może jakichś lekcji z malowania? ;D
1. Bierzesz do łapy pędzel
2. Bierzesz do łapy farbki
3. Nakładasz farbki za pomocą pędzla na model
Pro Tip: Tam gdzie są wgłębienia ma być ciemniej that's IT !
ha, ha nieśmieszne
Jestem fanem Katarzyny i oprócz FB, także tutaj będę ją męczył, żeby nakręciła film ze swojej pracy.
Jeszcze raz powtórzę, że jako typowy amator, jestem regularnie dołowany poziomem prac KAHY.
Jak w ogóle można tak malować ja się pytam
Jeszcze raz powtórzę, że jako typowy amator, jestem regularnie dołowany poziomem prac KAHY.
Jak w ogóle można tak malować ja się pytam
mam tak samo ^^