Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Re: Hearthstone

Post autor: Gokish »

_reszka pisze:nie, ja proponuję (ale jakby to miało jakiekolwiek znaczenie), że jeśli model przekroczy 3 siły to już nie szarżuje. Czyli ten koks z 18 siły nie zaszarżuje. Grim z 5 siły po karcie warriora za 0 też nie zaszarżuje. Ale talia nie będzie do kosza, tym bardziej, że jest naprawdę ciekawa i wymagająca mimo wszystko.

A żeby nie być gołosłownym, pirat który ma szarżę jeśli masz broń. Mam broń. Wystawiam go - ma szarżę. uderzam bronią i tracę ją. Pirat już nie zaszarżuje w tej turze. Ma on bowiem podpis: "ma szarżę, jeśli masz broń". Warsong powinien mieć "mają szarżę, dopóki mają siłę max 3".

dalej byłby problem bo by się patroni nakręcali.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Brat dzisiaj kupił sobie paczkę i takie cuś wypadło oO

Obrazek
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Anubarak jest ciekawy tylko drogi neistety

mialem podobna paczke, tylko nie mailem zlotego epicka :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Lucid
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lucid »

super paczka 800 pyłu czyli pół legendy :) statystycznie około 20 paczek w jednej
Obrazek
WoC W9 D1 L6

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Dobra paczka jak nic :)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie wiem co sie stalo. 8 paczek - 4 legendy. W prawdzie troche wkurzyl sarad, ktorego chwile wczesniej zrobilem z pylu, ale to zawsze 400 pylu.
Zlozylem huntera i paladyna na inspire/hero power, ku mojemu zdziwieniu to dziala :) Agrro druid, scretladin czy control warrior juz niejeden zaliczony na koncie :)

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Ziemko pisze:Nie wiem co sie stalo. 8 paczek - 4 legendy.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Grand Admiral Thrawn pisze:
Ziemko pisze:Nie wiem co sie stalo. 8 paczek - 4 legendy.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tyle to ja potrzebuje, żeby jakiegoś dupnego epika dostać :evil:
A tak na serio, to w końcu szczęście się do Ciebie uśmiechnęło Ziemko :mrgreen:

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Ziemko pisze:Nie wiem co sie stalo. 8 paczek - 4 legendy. W prawdzie troche wkurzyl sarad, ktorego chwile wczesniej zrobilem z pylu, ale to zawsze 400 pylu.
Zlozylem huntera i paladyna na inspire/hero power, ku mojemu zdziwieniu to dziala :) Agrro druid, scretladin czy control warrior juz niejeden zaliczony na koncie :)
a daj liste tego huntera, bo mnie zaciekawilo :)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

U mnie już od dawna co najwyżej niebieska poświata
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Tez tak mialem zawsze. Teraz jakas golden streak mam i co najlepsze zadna z tych legend nie byla niegrywalna. Thalnos, Edric, Fjola, Sarad.

Afro daj znac jak lista dziala, ma swoje slabosci, ale generalnie to taki mid range z innym podejsciem do tematu :)

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

1 dzień do końca sezonu - skrzynki wyfarmione? Ja 5 mam już zaklepaną i myślę czy próbować wbić się do legendy - ale chyba gra niewarta świeczki tylko 1 golden common więcej a wbicie się z 5 do legendy to jakieś 10-15h nadupczania rankedów :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

no ale skrzynki się nie traci tracąc rangę, więc można cisnąć ;)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Andrzej pisze:1 dzień do końca sezonu - skrzynki wyfarmione? Ja 5 mam już zaklepaną i myślę czy próbować wbić się do legendy - ale chyba gra niewarta świeczki tylko 1 golden common więcej a wbicie się z 5 do legendy to jakieś 10-15h nadupczania rankedów :D
Troche mi sie nie podoba jak zrobili to. Takie kamienie milowe to 15 rank i 5. Reszta ma male znaczenie imho (no bo ok ok 70 pylu to jader nie urywa, byle epic daje wiecej)

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Ja doszedłem do 12stki w tym sezonie. Jak wejdzie nagroda, to dorobię brakujące karty do paladyna i w następnym 5ka powinna być.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Smutne, ze 3/4 decki bedace w stanie wydaje mi sie, bez problemu wejsc do legendy sa tak tanie. Mowie o secretladinie, face/mid hunterze i mechmagu.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

secret dalej jest popularny? Od chyba 40-50 gier na niego nie trafiłem, a wczesniej miałem z nim co 2/3 grę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Ja na rankach 6-4 trafiam go co jakieś 10-15 gier. Aczkolwiek stracił mocno na popularności po tym jak zaroiło się na laderze od hunterów z dwoma flarami :D (sam przestałem nim właśnie dlatego grać :P ). Za to całkiem sporo jest aggro paladynów bez sekretów albo tylko z pojedynczymi avenge.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Lucid
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lucid »

no co wy gadacie? :o Ja dzisiaj grałem rank 4-5 to na 10 gier 6 razy sekret paladyna trafiłem, 2x aggro druid, control warrior i handlock
Obrazek
WoC W9 D1 L6

QQrydza
Prawie jak Ziemko

wlasnie tez mase aggro pali trafilem

ODPOWIEDZ