[master] Wrocław - bedzie master??????

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Re: [master] Wrocław - bedzie master??????

Post autor: Laik »

JarekK pisze:Planowanie na najwyższym poziomie :roll:
Planowanie level Wrocław...
Dymitr pisze:u nas na dniach powstanie ogłoszenie
Post z 11 Października.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

tzn na logike, w listopadzie już tego nie zrobią, to w ogole zostalo jeszcze cos w tym roku poza Wrocłąwiem? Czy po zakonczylismy sezon?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

A śląsk nie robi mastera w Szczyrku?

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Wrocław wypiął się na WFB, jak tylko GW stwierdziło, że kończy wsparcie dla tego systemu. Teraz tylko mniejsze kluby dalej w to grają.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Laik pisze:
JarekK pisze:Planowanie na najwyższym poziomie :roll:
Planowanie level Wrocław...
Wypraszam sobie. Level Gamblers jak już...
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Ej ale to w końcu będzie ten master czy nie?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dydu pisze:A śląsk nie robi mastera w Szczyrku?
O tym slyszalem.

No skoro w grudniu jest Szczyrk to Wroclawia juz nie ma kiedy zrobic, bo przeciez nie bedzie mastera na Sylwestra :) Chlopaki nic nie pisza, ale zrobienie mastera za 14 dni moze sie okazac niewypalem frekwencyjnym, nawet jak zjada sie na niego wszyscy trzej fani KoW z Polski :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

lohost pisze: - slyszalem ze ma byc w polowie grudnia.
Panowie mastera w Szczyrku nie będzie.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Dlaczego?

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Ponieważ WFB przechodzi restrukturyzację, a ten master znalazł by się w jej środku. Na 8ed ludzie nie chcą już grać. Na 9ed z kolei cześć ludzi nie chce lub nie zna zasad na tyle, żeby jeździć na turnieje. Biorąc pod uwagę tp, że w Szczyrku trzeba spełnić określone klauzule w umowie z hotelem Orle Gniazdo to istniało za duże ryzyko. Poza tym nie chce robić mastera na siłę, który za pewne wypadłby średnio lub słabo. Dodatkowo terminem, kóry był możliwy był 5-6.12. Czyli mikołajki, co dodatkowo mogłoby popsuć frekwencje nawet gdybyśmy zatrudnili mikołaja dla dzieciaków.Oprócz tego jeszcze kilka mniej lub bardziej ważnych problemów.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Jasne, dla wielu graczy WFB Mikołajki to ważny termin. Zupełnie was rozumiem.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

:D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

No poza tym... była rywalizacja o mastery, zostaliście wybrani, wiedząc, że będzie nowa edycja... ergo powinniście dopełnić zobowiązania.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Durin pisze:No poza tym... była rywalizacja o mastery, zostaliście wybrani, wiedząc, że będzie nowa edycja... ergo powinniście dopełnić zobowiązania.
+1
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Kiedy były wybierane mastery ja nie wiedziałem, że będzie to wyglądać tak jak wygląda. Może Cie to Kudłaty bawi. Dla mnie też mikołajki nie są ważne, ale są gracze, którzy chcą być wtedy w domu. Rozmawiam z ludźmi, którzy mają dzieci i wiem, że tak jest. Mówię, o ludziach nie tylko z WFB.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Durin pisze:No poza tym... była rywalizacja o mastery, zostaliście wybrani, wiedząc, że będzie nowa edycja... ergo powinniście dopełnić zobowiązania.
Może jeszcze niech zrobią turniej na AoS? Startowali z masterem na WFB, czyli system, którego już nie ma, więc i zobowiązania nie ma - łatwo to obronić. A spalenie takiej miejscówki niską frekwencją "bo zobowiązania" jest krótkowzroczne, przecież za rok w maju znowu może tam być 100 osób

Poza tym tydzień wcześniej jest Wojna Światów w Poznaniu, a Gnomicon to jednak konwent, robienie tych imprez tydzień w tydzień może dodatkowo odbić się na frekwencji.

Zastrzegam, że to MOJE stanowisko, nie jestem organizatorem ani nikim decyzyjnym. Tak sobie po prostu przemyśliwam
Ostatnio zmieniony 2 lis 2015, o 08:26 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

-Qc- pisze: (...)przecież za rok w maju znowu może tam być 100 osób
Toć, to raczej mrzonki drogi Panie.
xYz

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Gremlin pisze:
-Qc- pisze: (...)przecież za rok w maju znowu może tam być 100 osób
Toć, to raczej mrzonki drogi Panie.
Zapominasz że WFB to nie jedyny system

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Heretic pisze:Ponieważ WFB przechodzi restrukturyzację, a ten master znalazł by się w jej środku. Na 8ed ludzie nie chcą już grać. Na 9ed z kolei cześć ludzi nie chce lub nie zna zasad na tyle, żeby jeździć na turnieje. Biorąc pod uwagę tp, że w Szczyrku trzeba spełnić określone klauzule w umowie z hotelem Orle Gniazdo to istniało za duże ryzyko. Poza tym nie chce robić mastera na siłę, który za pewne wypadłby średnio lub słabo. Dodatkowo terminem, kóry był możliwy był 5-6.12. Czyli mikołajki, co dodatkowo mogłoby popsuć frekwencje nawet gdybyśmy zatrudnili mikołaja dla dzieciaków.Oprócz tego jeszcze kilka mniej lub bardziej ważnych problemów.
A za rok jakie będzie wytłumaczenie. Osobiście uważam, że jak się na coś deklarujecie to powinniście to do końca pociągnąć. Skoro jednak nie chcecie to mam nadzieję, że społeczność WFB nie da się nabrać i tak jak rzesza polaków w wyborach nie da Wam 2 szansy.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne :)

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Obawiam się ze z "rynku uczestników" zrobił się już "rynek organizatorów", w sensie mniej będzie chętnych niż terminów a każdy zgłaszający się dostanie szanse(w efekcie nikt nie będzie patrzył czy ktoś zasłużył czy nie).

Inna rzecz że mastera będzie trzeba wyliczać dla frekwencji 40 osobowej, co może np. oznaczać zmianę lokalizacji - co warto przemyśleć przy zgłoszeniu, a jak widać chłopaki z SS już teraz to zrobili. I słusznie.

Tak czy siak szkoda Szczyrku :/ fajnie by było!

ODPOWIEDZ