Na Slannie nie podoba mi się to, że kamień na którym siedzi żaba jest takiego koloru, że się zlewa z jego brzuchem.
Poza tym to bardzo mi się podoba i skinki też. ładnie wyszedł miecz z zębami
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Niestety dawno, dawno nic nie wrzucałem co nie znaczy że nie malowałem,
Poniżej dwa zdjęcia części unitu do Hordes Trollblood, brakuje jeszcze nosiciela kamienia no ale na dzień dzisiejszy wyglądaja tak, modele przeze mnie pomalowane to pierwsze dwa od lewej :
wybaczcie za słabo jakość zdjęc , popracuję nad tym
Docelowo na podstawki trafi jeszcze odrobina śniegu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Bardzo fajna praca a co do porad to: nie cieniuj tak małych ludków aerografem, używaj washy, krawędziuj i pracuj
Świetnie ci nmm wychodzi więc spróbuj coś bardziej pancernego pomalować
No i kolejny warlock do Trolli dodany, wraz z solosem. Następni będą Championi x10 ale na to zejdzie trochę czasu bo są strasznie pancerni a nmm wciąż pochłania u mnie dużo czasu i uwagi. Byłbym wdzięczny za opinie , rady i co należy poprawić
Pozdrawiam