Edycja druga challonge.com/hsborder2
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Druga edycja turnieju Hearthstone
Dajcie mi Ziemasa już dziś
Daj wybrane klasy w 1 poscie, zapomnaielm jaka jest moja, a u Ziemka pewny jest tylko dragonladin
Daj wybrane klasy w 1 poscie, zapomnaielm jaka jest moja, a u Ziemka pewny jest tylko dragonladin
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Wzialem huntera wybacz
Jak dobrze liczę to mamy 12 graczy (mnie nie licząc)
Grupy wieczorem
Grupy wieczorem
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Daj jeszcze dzis to cos moze wieczorem zagramy.
Gokish pytanie - czy w ramach jednego pojedynku moge zagrac 3 roznymi deckami tej samej klasy (hipoptetyczna sytuacja gdy wygrywam 2:0 i ostatni deck przegrywa 2 razy pod rzad)
Gokish pytanie - czy w ramach jednego pojedynku moge zagrac 3 roznymi deckami tej samej klasy (hipoptetyczna sytuacja gdy wygrywam 2:0 i ostatni deck przegrywa 2 razy pod rzad)
Ziemko pisze:Daj jeszcze dzis to cos moze wieczorem zagramy.
bez sensu. 3 Klasy 3 decki, możesz zmieniać decki w obrębie swojej klasy między meczami. Ta jest na 99,99% turniejów na świecie + zwykle klasy sie wybiera co mecz, ale czasem trzeba grać tymi samymi cały turniej
WoC W9 D1 L6
Dziekuje za Twoja opinie, natomiast chcialbym, aby organizator sie wypowiedzial.
Ziemek odpowiedź jest prosta deklarujemy 3 różne klasy więc to nie wyjdzie.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
http://challonge.com/hsborder2
Dwie grupy po 6.
Każdy z każdym najlepsza czwórka wychodzi.
Punktacja Wygrana 3 pkt . Przegrana 0 pkt (nie ważne jaka challonge mnie pokonało)
aa i system zgłaszania tu na forum
GRUPA
KTO Z KIM
WYNIK
Dwie grupy po 6.
Każdy z każdym najlepsza czwórka wychodzi.
Punktacja Wygrana 3 pkt . Przegrana 0 pkt (nie ważne jaka challonge mnie pokonało)
aa i system zgłaszania tu na forum
GRUPA
KTO Z KIM
WYNIK
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Grupa A
Ziemko vs Necromanter 3:2
Epicka ostatnia gra obaj na fatigue skonczylismy
Ziemko vs Necromanter 3:2
Epicka ostatnia gra obaj na fatigue skonczylismy
Grupa B
Andrzej vs Qc 3:1
Mam czas dzisiaj jeszcze przez godzine jak ktoś jest chetny. Nick Runelord
Andrzej vs Qc 3:1
Mam czas dzisiaj jeszcze przez godzine jak ktoś jest chetny. Nick Runelord
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Chyba wszystkim powysyłałem zaproszenia. Mogę zagrać dziś wieczorem lub jutro popołudniem/wieczorem. W czwartek wyjeżdżam na kilka dni i zagrać będę mógł dopiero w niedzielę wieczorem (najwcześniej).
Dzięki za grę. Używałem tabletu i średnio mogłem pisać. Gratuluję Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, że w ostatnich dwóch grach miałem fatalne karty na ręce i niewiele mogłem poradzić. Bójka była epickaLucid pisze:GRUPA A
Lucid vs. Valdee
3:0
Dzięki za gierki, o dziwo wyjątkowo miałem sporo farta, zwłaszcza w pierwszej grze wygrywając na 1hp a w drugiej wygrywając brawla 1 vs 5
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Grupa A
Valdee : N3cr0mant3r 2:3
Lucid : N3cr0mant3r 1:3
Valdee : N3cr0mant3r 2:3
Lucid : N3cr0mant3r 1:3
Ostatnio zmieniony 3 lis 2015, o 21:34 przez Necromanter, łącznie zmieniany 1 raz.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne