[Katowice] EURO 08.11.15 r. Szybki Goblin vol.15

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Bretonnian
Falubaz

Re: [Katowice] EURO 08.11.15 r. Szybki Goblin vol.15

Post autor: Bretonnian »

Grajcie jak chcecie w 8 edycje, ale to chyba tylko w ramach pożegnania. Imo albo będziemy grali 9th age i się to rozkręci, albo cały WFB padnie na ryj :wink:

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Bretonnian pisze:Grajcie jak chcecie w 8 edycje, ale to chyba tylko w ramach pożegnania. Imo albo będziemy grali 9th age i się to rozkręci, albo cały WFB padnie na ryj :wink:
Zgadzam się.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Mimo, że jeszcze nie byłem na turnieju 9 ed i nie ogarniałem zasad, to uważam, że faktycznie powinniśmy się przestawić. Pozostanie przy 8 ed to śmierć battla niestety, trzeba pójść do przodu.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Domino pisze:Mimo, że jeszcze nie byłem na turnieju 9 ed i nie ogarniałem zasad, to uważam, że faktycznie powinniśmy się przestawić. Pozostanie przy 8 ed to śmierć battla niestety, trzeba pójść do przodu.
Nikt nie mowi, ze nie, ale 1) tak iturniej bedzie 29.11 2) booki i tak sa w wersji 0.9
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

To moze jednak 9ed juz teraz?

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Durin pisze:To moze jednak 9ed juz teraz?

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
To łamie zasady Tyskiej Ligi :*

Jak mam zagrac o masakratora, skoro w 9th nie ma masek?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Wbij 3 razy 3 punktowe zwycięstwa! Akurat 3 pnktowy win jest równoznaczny z maską na euro :wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

3 punkty to zrobic, jak dostane ostre czoko. Maska to maska, bez 20 - 0 nie sposob zrobic kompletu jak Bombaj

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

Qc może challange, co by Ci ułatwić zdobycie masakratora?

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

W związku z tym, że w Krakowie jest 9th age, to ja się chyba wybiorę, jeżeli znajdzie się jakichś 2 chętnych to ich chętnie zgarnę z Katowic czy Gliwic. Na razie jestem ja i Suchy.

Ja też jeszcze nie znam zasad 9th, ale nie chce mi się grać już w 8ed.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Big Boss M. pisze:Qc może challange, co by Ci ułatwić zdobycie masakratora?
na DF chętnie :D Jeżeli Robert się zgodzi (chętnie pomszcze Paulinkę!)

Szaitis - napisałeś w złym temacie. Chciales to napisać w temacie krakowskim.

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Co by się miał Robert nie zgodzić;D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Big Boss M. pisze:Co by się miał Robert nie zgodzić;D
Bo też walczy o masakratora i darmowa maska dla mnie/Ciebie moze mu nie pasować :D

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Panowie. Ten turniej będzie rozegrany na Euro. To ostatni taki turniej. Liga zostanie rozegrana do końca i tyle. jeżeli nie chcecie grac juz na 8ed to rozumiem. W takim razie zapraszam Was na turniej 29.11.15.

@ Domin prawda. Nie mam zamiaru organizować turniejów na 8ed. Dlatego, że nie mam zamiaru i tak pogarszać cieżkiej sytuacji battla. Liga jednak będzie dograna.

@ Qc Challange to kwestia graczy. Nie mam tu nic do gadania.

@ Szaitis PM
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

BigBoss - ale ja zagram orasami :D

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Spoko, możesz zagrać nawet dow

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

UWAGA UWAGA UWAGA.!!!

Zmiana godziny rozpoczęcia turnieju i całego rozkładu jazdy. Zaczynamy 15 minut później :wink:

Rozkład jazdy:

10.00-10.15- zapisy
10:15-13.00- pierwsza bitwa
13.00- 15.45- druga bitwa
15:45- 16.15- przerwa obiadowa
16.15- 19.00- trzecia bitwa
19:00 zakończenie turnieju/wręczenie nagród

hardkorek
Warzywo

Post autor: hardkorek »

Szkoda ze nie 9th age ale i tak mnie zapiszcie :)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Nie gralem ze 4 msc. Niech ktos jakas rozpe podrzuci
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

szwedzka z ETC jest ok

ODPOWIEDZ