Zielona horda WarBlessa (oszukaj system): 28.11.2012
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ktorego Doom Divera wystawic do tamtego konkursu? Tego z orkiem, czy oryginał (z nowa załogą) ?
Tak, czy siak, po pracy Chrono, ktory wystawil jakis samolot pomalowany w kosmos, to juz na zwyciestwo nie mam szans, ale dla celow badawczych i ciekawosci komentarzy, wrzuce swoja prace.
Tylko ktorą? Obie sie kwalifikują...
Tak, czy siak, po pracy Chrono, ktory wystawil jakis samolot pomalowany w kosmos, to juz na zwyciestwo nie mam szans, ale dla celow badawczych i ciekawosci komentarzy, wrzuce swoja prace.
Tylko ktorą? Obie sie kwalifikują...
Wrzucilem.
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.php?t=35381
Ale jesli nie jestecie zwyklymi uzytkownikami tego forum, to pls - nie dawajcie na mnie glosu. Niezreczne bedzie dla mnie, jesli pojawia sie uzytkownicy z jednym postem i glosem na moja prace. Zreszta glosowanie dopiero za niecaly miesiac...
Wole faktyczne glosy uznania, niz "głosującą rodzinę".
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.php?t=35381
Ale jesli nie jestecie zwyklymi uzytkownikami tego forum, to pls - nie dawajcie na mnie glosu. Niezreczne bedzie dla mnie, jesli pojawia sie uzytkownicy z jednym postem i glosem na moja prace. Zreszta glosowanie dopiero za niecaly miesiac...
Wole faktyczne glosy uznania, niz "głosującą rodzinę".
Cyel pisze: (Zabawne to dwuznaczne "samolot pomalowany w kosmos" )
Ostatnio zmieniony 26 lis 2007, o 22:48 przez bless, łącznie zmieniany 1 raz.
Ok, biore sie za Wolf Ridersow. Na pierwszy ogien - wilki.
W tym miejscu chcialem wyrazic oburzenie. Spojrzcie na te foty ! Widzieliscie kiedys takie szpary w figurkach ?!! No tak, GW schodzi na psy, coraz mniej dbaja o jakosc figurek. Te dziury maja chyba po centymetrze szerokosci !
No, ale od czego jest green stuff....
Jutro/pojutrze biore sie za skladanie jezdzcow i modelowanie podstawek.
W tym miejscu chcialem wyrazic oburzenie. Spojrzcie na te foty ! Widzieliscie kiedys takie szpary w figurkach ?!! No tak, GW schodzi na psy, coraz mniej dbaja o jakosc figurek. Te dziury maja chyba po centymetrze szerokosci !
No, ale od czego jest green stuff....
Jutro/pojutrze biore sie za skladanie jezdzcow i modelowanie podstawek.
Dziury rzeczywiście skandaliczne!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl