haje 1300

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
dżejdżej
"Nie jestem powergamerem"

haje 1300

Post autor: dżejdżej »

Mam problem z wymyśleniem czegokolwiek na małe pkt, bo magia słaba chyba że na dragonmagu ale on mi nie podchodzi za bardzo, bohaterowie drodzy więc próbuje ładowac w jednostki

wyszło mi np takie coś:

mag: ds,ds,gem of courage -150

10 łuków: muzyk 115
19 spearelves: sztandar muzyk 186

6 dragonów muzyk warbanner 230
5 ellyrianów : muzyk, swap na bowy 102
5 ellyrianów : muzyk, swap na bowy/ 5 shadow warriorów/ 5 white lionów z czempionem i skeinsliver
10 swordmasterów : fcg, lion standart, amulet of light : 220

2 bolce

Jest ograniczenie do 4 specjali lub 5 specjali i 1 rara i do 2 herosów

Mam tutaj jako taką obronę przeciwmagiczną, zrezygnowac z niej nie moge bo wtedy szczury/vc na 2 magach itd mam przegraną na start

łuki i 2 bolce + 2 lub 1 fast z łukami to całkiem fajny ostrzał jak na te pkt dzięki temu nie musze iśc na niektóre armie tylko gram na kontre

dragoni służą do przebijania sie przez wszystko(przynajmniej kiedy są w liczbie 4+) i dobijania co spearmani czy coś innego weźmie na klate

fasty zapewniają jako takie wsparcie

swordmasterzy jak nie ma za dużo strzelania to wymiatają, przyjma większośc rzeczy na klate, a raczej wymiotą. Amulet of light przydaje się na wszelakie woody czy spirit hosty. Tutaj brakuje mi pkt na jeszcze 2-4 swordmasterów

spearelfy to jeden z moich ulubionych oddziałów. w miarę tani jak na elfy a wypłaca sporo ataków i ma 2-3 rzędy sztandar i czasem przewage.

No i jak na 1300 pkt to mam strasznie duzo modeli w tych super drogich elfach bo aż 62! To juz prawie hordówka:)

Co o tym myślicie? Będzie działac? czy może jednak 2 herosów to mus(bsb, albo 2 mag)

ODPOWIEDZ