Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: Hearthstone

Post autor: Afro »

A to jest już gdzieś pokazane? Czy to domniemywania? :)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Widzę ze nikt nie zczail o co chodzi :D Pozdro z robieniem tego comba w druidzie ;)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

No No Andrzeju grzeczniej :D

ale dalej z Drake'iem lub Darnassuską działa. I ta przewaga many może robić albo boom z 4 minami :D.

Ciekawi mnie jak będzie np Jones z nim działał. Czy zniszczy 2x i raz draw. Czy podwójny draw ale to się zobaczy :D.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nasz wielki forumowy muhammadzie to w jakis zalosny sposob probujesz mnie sprowokowac swiadczy tylko o tym jakim toksycznym czlowiekiem jestes.
Jak chcesz sobie potrollowac to idz gdzies indziej, nikt nie bedzie po Tobie tesknil, naprawde.

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Z tym podwójnym battlecryiem tak jak napisałem, to mówił kripp w swoim filmiku w trakcie Blizzconu, jak pierwszego dnia ogłosili LoE.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

To nadal keeper za 4, ancient of lore 10 zycia (sick! against hunter) czy 4 karty brzmi fajnie. (szczegolnie, ze do zrobienia nie potrzeba miliona kart tylko 2 :)

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Widze ze nadal nie zczailes :p
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Az sprawdzilem, no niestety choose one, ale spoko znajde dla tego pana i tak dobre zastosowanie. W dragon deckach jak sie patrzy ma sens.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Czy Wam tez laguje HS? To juz trzeci dzien (po tym ostatnim patchu) ze grac nie idzie, wrzucam karte na stol 5-6s zanim z powrotem mam mozliwosc zrobienia czegokolwiek, ostantio nie wyrabialem sie w cala ture bo czas mijal zeby minionami zaatkowac w ryj. Czy ktos wie wtf?

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Mi w jednej grze lagowało po każdej karcie z sekunde, a jednego gościa wywaliło, ale nic tak dużego jak u ciebie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Chyba problem sie rozwiazal po resecie routera. Dziwnie, ze zbieglo to sie rowno z aktualizacja i myslalem, ze to u blizza, bo manfreda dzisiaj tez wywalilo z 2 razy podczas gry (na moje chyab 5)

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Jak wrażenia na początku nowej przygody ?

Osobiście przejście pierwszego skrzydła na poziomie normalnym zajęło mi z 30 min wraz z hero questami. Z tego powodu byłem trochę zawiedziony, ale miałem nadzieję że chociaż heroic mode mnie wymęczy. Okazało się, że pierwszego bossa pokonałem zwykłym tempo magem ostatniego delikatnie zmodyfikowanym freeze magem natomiast tylko ten drugi przysporzył mi trochę kłopotów i stworzyłem pod niego deck. Jednak też nie było źle.
Reasumując przejście pierwszego skrzydła na 100% dało 1,5h zabawy imo trochę mało.

Co do kart też nie były to te których oczekiwałem :(
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne :)

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Jak na razie najłatwiejsza przygoda ZE WSZYSTKICH. W 40min moim paladynem zrobiłem wszystkie tryby, 0 wyzwania nawet na heroicu :(
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Pierwsze skrzydło było zawsze najłatwiejsze, tylko Naxxramas było ogólnie trudniejsze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Może mi ktoś wytłumaczyć jak działa Reno Jacskon?
Grałem przeciwko magowi, który miał normalny deck, dużo kart po 2 sztuki i uleczył się tym gównem. A opis, z tego co ja zrozumiałem mówi, że nie można mieć w decku więcej niż 1 takiej samej karty. Jak to w końcu z nim jest?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

jezeli w decku (ktory zostal np 10 tura teoretycznie powinno zostac ok 15 kart i w tych 15 nie mozesz miec wiecej niz 1 :) i wtedy cie heala
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Reno Jackson brejkuje mete ogolnie ;) Ogladam dzisiaj seat story cup - reno jackson we freezie uleczyl raz za 23 raz za 29... pozdro... Jedynie meczace, ze albo trzerba miec apke zeby widziec co jeszczxe w dekcu zostalo, albo zapisywac. (chyba, ze reno podswietla sie sam tak jak karty z kombinacja na przyklad)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

nie podswietla się ;/
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

I bardzo dobrze, że się nie podświetla. W domku z trackerem można grać. Na takim lanie skilla trzeba i pisac wszystko :D
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

i double double

ale JJ pokarał tym freezem :D
Brettonia 23/1/13

ODPOWIEDZ