[Warszawa], 14.11.2015, Make Way! vol.8 9th Age 2400
Re: [Warszawa], 14.11.2015, Make Way! vol.8 9th Age 2400
Przegięte te Dwarfy... trzeba napisać do AR comu jak to niszczą turnieje w Polsce 

Dzięki również, świetnie przygotowany turniej, miło i przyjemnie ( może nie szybko bo trzeba było cały czas zaglądać w podręczniki )
9 ed jest ok, do następnego
9 ed jest ok, do następnego

- Shakin' Dudi
- Masakrator
9 ed. to wypas. Mnostwo nowych zlozen do przetestowania zanim wyklaruja się standardowe rozpy.
Gralem Imperium i kazda bitwa byla bardzo przyjemna i ciekawa.
Do nastepnego chlopaki!
Ps. Kilka zdjec w ciagu tygodnia wrzuce.
Gralem Imperium i kazda bitwa byla bardzo przyjemna i ciekawa.
Do nastepnego chlopaki!
Ps. Kilka zdjec w ciagu tygodnia wrzuce.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Nie przesadzałbym z potencjałem krasnali.
Guldur nie jest pierwszakiem, miał świetna, przemyslaną rozpiskę, i po prostu wiedział jak nią zagrac.
Co do mnie, to w pierwszej bitwie Lwie Serce oddał mi pół armii za frajer, bo pozwolił mi wyjsc greybeardsami 12" od połowy jego armii, gdzie druga połowa nie miała szans wesprzec walki w ciagu 2 tur. Fakt, ze throwing weapons w obecnej formie są chyba OP, szczególnie na kolesiach z BS4.
W ostatniej bitwie mielismy z Wojtkiem combat który mógł równie dobrze zakonczyc bitwę maską dla Wojtka, ale słabe rzuty na zionięcie i thunderstomp smoka sprawiły, ze mój kloc z kadrą wytrzymal, i doczekał sie wsparcia chłopaków z dwurakami z flanki.
Moim zdaniem problem lezy w tym, ze krasnale to teraz całkiem inna armia, i ludzie musza się do tego zaadoptować. Juz nie stoimy w rogu bijac punkty ostrzałemn, tylko idziemy do przodu, i to skutecznie, bo mamy dobra prędkosc w marszu, vanguardy, skautów i ambush, i zarówno Guldur jak i ja z tych opcji korzystalismy z dobrym skutkiem.
Guldur nie jest pierwszakiem, miał świetna, przemyslaną rozpiskę, i po prostu wiedział jak nią zagrac.
Co do mnie, to w pierwszej bitwie Lwie Serce oddał mi pół armii za frajer, bo pozwolił mi wyjsc greybeardsami 12" od połowy jego armii, gdzie druga połowa nie miała szans wesprzec walki w ciagu 2 tur. Fakt, ze throwing weapons w obecnej formie są chyba OP, szczególnie na kolesiach z BS4.
W ostatniej bitwie mielismy z Wojtkiem combat który mógł równie dobrze zakonczyc bitwę maską dla Wojtka, ale słabe rzuty na zionięcie i thunderstomp smoka sprawiły, ze mój kloc z kadrą wytrzymal, i doczekał sie wsparcia chłopaków z dwurakami z flanki.
Moim zdaniem problem lezy w tym, ze krasnale to teraz całkiem inna armia, i ludzie musza się do tego zaadoptować. Juz nie stoimy w rogu bijac punkty ostrzałemn, tylko idziemy do przodu, i to skutecznie, bo mamy dobra prędkosc w marszu, vanguardy, skautów i ambush, i zarówno Guldur jak i ja z tych opcji korzystalismy z dobrym skutkiem.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Dziekuje za turniej.make way jak zwylke wypadl na plus. Sliczna baza terenowa duzo miejsca.szkoda ze tak daleko od jakiegos sklepu ale dyskont u szczepana działał. 
Ubolewam nad jedną sytuacją znana tym ktorzy na turnieju byli.mam nadzieje ze koles sie kiedys bardzo wylozy i dostanie kilka kopow od życia zwlaszcza ze czlowiek któremu zrobil swinstwo jutro ma urodzin

Ubolewam nad jedną sytuacją znana tym ktorzy na turnieju byli.mam nadzieje ze koles sie kiedys bardzo wylozy i dostanie kilka kopow od życia zwlaszcza ze czlowiek któremu zrobil swinstwo jutro ma urodzin

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Chciałbym, aby ten epizod nie był tu dyskutowany, nikomu to w niczym nie pomoze, a całej ekipie związanej z tym turniejem moze zaszkodzić.
Nie nosze urazy, będe ostrożniejszy w przyszłosci. Strata nie jest duza, luzik
Nie nosze urazy, będe ostrożniejszy w przyszłosci. Strata nie jest duza, luzik

"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Dziękuję przeciwnikom za bitwy jak i wszystkim innym obecnym.
9ed zdecydowanie na plus, żałuję tylko że nie udało się wbić na podium.
Całą lubelską ekipą bardzo dobrze wspominany turniej i pewnie jeszcze kiedyś do was wpadniemy
PS. Wojciech Dudek grał empire a Artur Siwko HE
9ed zdecydowanie na plus, żałuję tylko że nie udało się wbić na podium.
Całą lubelską ekipą bardzo dobrze wspominany turniej i pewnie jeszcze kiedyś do was wpadniemy

PS. Wojciech Dudek grał empire a Artur Siwko HE

- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Wyniki wysłane.

Dzięki chłopaki za gry. Było fajnie, bo 9. Wiek wnosi wiele świeżości, chociaż system dalej w większości jest dość znany. Dla mnie to były dopiero pierwsze podrygi w tym nowym układzie, więc zupełnie bez spiny wziąłem pomalowane ludziki, by sprawdzić co i jak działa.
Już widzę, że w skavenach są nowe ukryte combosy, które trzeba przetrenować. I kilka figurek może wróci w końcu do łask
I ukłony dla Szczepana na ogarnianie całej imprezy. Młodzikom, którzy kibicowali też się podobało
Już widzę, że w skavenach są nowe ukryte combosy, które trzeba przetrenować. I kilka figurek może wróci w końcu do łask

I ukłony dla Szczepana na ogarnianie całej imprezy. Młodzikom, którzy kibicowali też się podobało