Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
Agentów bede nadrabiał w midseason break. Ostatnio czasu brakuje.
Supergirl obejrzałem 3 odcinki na razie i jest słabo... Adaś zaklinałeś się że będziesz to oglądać!
Supergirl obejrzałem 3 odcinki na razie i jest słabo... Adaś zaklinałeś się że będziesz to oglądać!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
http://www.filmweb.pl/serial/Pozostawieni-2014-684445
Zacząłem oglądać z nudów. Klimat jest niepowtarzalny. Akcja toczy się głównie nie nad rozwiązaniem zagadki zniknięcia, a raczej nad reakcjami ludzi po tym zdarzeniu. Bardzo polecam i nie sugerujcie się tą oceną na filmwebie, bo jest totalnie z czapy (taki arrow ma prawie 8
).
Zacząłem oglądać z nudów. Klimat jest niepowtarzalny. Akcja toczy się głównie nie nad rozwiązaniem zagadki zniknięcia, a raczej nad reakcjami ludzi po tym zdarzeniu. Bardzo polecam i nie sugerujcie się tą oceną na filmwebie, bo jest totalnie z czapy (taki arrow ma prawie 8

Durin pisze:Agentów bede nadrabiał w midseason break. Ostatnio czasu brakuje.
Wierny fan miał z niego być ;D tak samo dobre jak Flash.
Ja już kuzynce supermana podziękuje. Efekty w tym trzecim odcinku takie jakbym oglądał serial sprzed 10/15 lat. (to startowanie do lotu dżizas...)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Mowilem ze bede ogladal bo mojej lasce mialo sie spodobac - ale sie nie przyjelo 
Flash i arrow super

Flash i arrow super

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Jessica Jones cała online
Man of High Castle właśnie amazon rozpoczął streaming
Będzie co oglądać w ten weekend
Man of High Castle właśnie amazon rozpoczął streaming
Będzie co oglądać w ten weekend

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jessica nudna, po 5 minutach wylaczylem. Moz to obejrze jak beda napisy
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
No moze w tresci jest cos super co mi umyka przez przecietna znajomosc jezyka 

-Qc- pisze:Mowilem ze bede ogladal bo mojej lasce mialo sie spodobac - ale sie nie przyjelo
Flash i arrow super
Jestes jedna z nielicznych osob jakie znam z ktora roznie sie pogladowo jesli chodzi o seriale, hearthstona i polityke

Rly nie wiem jak ci sie moze flash i arrow podobac, zmuszam sie do ogladania arrowa i kazdy odcinek jest coraz slabszy.
Nie wiem jak mozna sie jarac tymi dwoma a czepiac sie nigmy z gotham

Bo to nasz forumowy hipster i tyle.
Flasha to jeszcze da się oglądać ale Arrow? sorry już mi smutno, że za tydzień crossover będzie i trzeba ekipę tego gówienka oglądać
.
Ale Jessica i Into the Badlands mniam
jak się major skończy to dziś/jutro całą Jessicę obejrzę 
Flasha to jeszcze da się oglądać ale Arrow? sorry już mi smutno, że za tydzień crossover będzie i trzeba ekipę tego gówienka oglądać

Ale Jessica i Into the Badlands mniam

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Arrow tak szczerze to uwazam, ze bez szału, ale za include Constantine i generalnie "magie" (którą po GENIALNYm year three FENOMENALNEGO injustice god among us - polecam komiks obejrzeć na YT - uwielbiam) mają plusa. Poza tym poruszaja ciekawa dla mnie LoA (i fajnie poprowadzili ten watek, Malcom FTW). Na minus ray Palmer (poza tym, ze gokish go uwielbia to nie ma nic do zaoferowania he he), cala ekipa arrowa w zasadzie - za to sam Oliver imo bardzo fajnie portretowany (nie tak idurny wesolek jak w wiekszosci animek)
Flash co tu gadac - rox i tyle
Idzie w kierunku Flaspoint Paradox (kolejna animka ktora polecam i bardzo mi sie podoba jej alternatywna rzeczywistość)
No bo ludu... Nygma - w posturunku w zasadzie nie waidomo po co, ale se jest. I nagle taka bida z labka nozem kroi chlopa o polowe wiekszego od siebie, potem przypadkiem dusi swoja nowa laske a potem przypadkiem leczy i NASTAWIA (lol) prawdiwego main charactera serii - Pingwina, ktory oczywiście mogl wyladowac w rzece, kilka rayz prawie umrzeć i robić 99% rzeczy z zemsty - ale nagle po smierci matki nie chce jej mścic - tylko wyjechac na wies... no kurde... srsly?
Flash co tu gadac - rox i tyle

No bo ludu... Nygma - w posturunku w zasadzie nie waidomo po co, ale se jest. I nagle taka bida z labka nozem kroi chlopa o polowe wiekszego od siebie, potem przypadkiem dusi swoja nowa laske a potem przypadkiem leczy i NASTAWIA (lol) prawdiwego main charactera serii - Pingwina, ktory oczywiście mogl wyladowac w rzece, kilka rayz prawie umrzeć i robić 99% rzeczy z zemsty - ale nagle po smierci matki nie chce jej mścic - tylko wyjechac na wies... no kurde... srsly?

JJ jest super, 8 odcinek zaliczylem juz ;D
Mówiłem Qc mówiłem to nie wierzył, że to dobre będzie
. Chociaż w aktualnym czasie to dla mnie Człowieczek z zamku jeszcze lepsiejszy 

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Ale to nie superhero...
No stary, Ty mowiles ze daredevil bedzie dobry a byl przecietny najwyzej
Ogladlem dzis do 4,30, zostalo mi 1,5 odcinka, koncowka oczywiscie nie trzyma poziomu, ale jest OK
No stary, Ty mowiles ze daredevil bedzie dobry a byl przecietny najwyzej

Niech mu jakiś admin pierdolnie za te glupoty. Daredevil przeciętny? Idź arrowa oglądać ziom :<. I JJ nie jest superhero? idź doczytaj
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Zmieniając temat na coś poważniejszego niż wasze przekomarzanki o ludziach w lateksie ;D Nowy Gotham świetny, po kilku słabych wg mnie ostatnich odcinkach ten znów wraca na wyżyny. Akcja z Bruce trochę przewidywalna, ale w końcu wątek z nim mnie nie nużył, do tego Alfred - terminator (po cichu liczę na jakiś spin-off z nim w zimnowojennym stylu), no i cliffhanger na koniec taki, że żałuję, że obejrzałem dzisiaj ten odcinek 

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Tylko lateks afro 
Gkish - czlowiek z zamku nie jest o superhero...
DD biednawy nawet a nie przecietny
Ale JJ super finał, swietny serial

Gkish - czlowiek z zamku nie jest o superhero...
DD biednawy nawet a nie przecietny