Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
Nie jestem jakimś krytykiem Bruce'a ale też uważam że powinno go być mniej. Nie dla tego że to zła postać, albo że aktor źle gra, ale dlatego że to jest jeden z uroków tego serialu. Serial o Batmanie bez Batmana. A Bruce to Batman, nawet jak nim jeszcze nie jest i jest młody.
Nie rozumiem też krytyki Nygmy jest to bardzo fajną postacią która ewoluuje w Ridlera, watek Nygma/Pigwin jest w mojej ocenie świetny i szkoda że go (chyba) skończyli. Oby nie.
Bardzo żałuje śmierci Jeroma, ale może Barbara będzie lepszym Jokerem.
Ogólnie serial jest bardzo fajny, może najlepszy z obecnie lecących.
Nie rozumiem też krytyki Nygmy jest to bardzo fajną postacią która ewoluuje w Ridlera, watek Nygma/Pigwin jest w mojej ocenie świetny i szkoda że go (chyba) skończyli. Oby nie.
Bardzo żałuje śmierci Jeroma, ale może Barbara będzie lepszym Jokerem.
Ogólnie serial jest bardzo fajny, może najlepszy z obecnie lecących.
To tylko QC ale on chyba nie bardzo w komiksowym świecie i nie czai, że o to chodzi ;DDurant pisze: Nie rozumiem też krytyki Nygmy jest to bardzo fajną postacią która ewoluuje w Ridlera, watek Nygma/Pigwin jest w mojej ocenie świetny i szkoda że go (chyba) skończyli. Oby nie.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No pewnie, nie wiem kto to ridler, nie kojarze powiazan - jaaaasne
Wiem o co chodzi, ale wszystko jest dla mnie sztuczne.
Mniej bruce'a jest ok
Skad to info ze barbara jest nowym jokerem?

Mniej bruce'a jest ok

Skad to info ze barbara jest nowym jokerem?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
QC się zgadza z moim zdaniem świat się kończy ;D-Qc- pisze: Mniej bruce'a jest ok
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No gokish poza tym, jak bardzo bezkrytycznie i bałwochwalczo podchodzisz do Raya Palmera to my się często zgadzamy

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
W końcu jakiś nowy serial s-f - the expanse, po pierwszym odcinku zapowiada się nawet nieźle, taki w sam raz do obiadu
Straszna posucha w tym gatunku, gdyby ktoś mógł polecić coś ciekawego oprócz battlestara, sg, firefly i startreków byłbym wdzięczny 

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Defiance ale pilot może odstraszyć bo jest jak film długi
. W naszej skali oceniania w sam raz do obiadu 

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

tak mnie niecheciliscie, a to supergilr w sumie nie jest takie zle... ale crossover z flashem sie przyda 
I coraz wiecej mowi sie o constantine w legendach - a jak tam wystapi to moze zrobia reboot jego wlasnej serii! ay!
Zostal tylko Lucyfer z oczekiwanych

I coraz wiecej mowi sie o constantine w legendach - a jak tam wystapi to moze zrobia reboot jego wlasnej serii! ay!
Zostal tylko Lucyfer z oczekiwanych

Jezeli jeszcze nieogladany to Babylon 5 najlepsza space opera ever.Afro pisze:W końcu jakiś nowy serial s-f - the expanse, po pierwszym odcinku zapowiada się nawet nieźle, taki w sam raz do obiaduStraszna posucha w tym gatunku, gdyby ktoś mógł polecić coś ciekawego oprócz battlestara, sg, firefly i startreków byłbym wdzięczny
QC a nie wydaje Ci się, że ten crossover i młody kuzyn to już takie ratowanie serialu na siłę?
A Constantine dopiero w 2017 ma być w Legendach (chyba, że zjebią i będzie to ujowe ;D)
A Constantine dopiero w 2017 ma być w Legendach (chyba, że zjebią i będzie to ujowe ;D)
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Serial jest taki no ... początki Flasha
czyli bieda, a patrz jak się wyrobili. Pytanie czy pojda odwaznie i sprobuja poruszyc nieznane kryptonsko-kosmiczne watki, zeby to rozruszac
Legendy nie maja w sobie zadnego z nosnych herosow, wiec może być ostry fail... dobry chyba jest tylko freeze

Legendy nie maja w sobie zadnego z nosnych herosow, wiec może być ostry fail... dobry chyba jest tylko freeze
No zobaczymy czy przedłużą do 22 odcinków bo póki co jest tylko 13.
A z Legend to truu Capitan Cold najciekawzsa postać. No może Rip Hunter być ciekawą postacią.
A z Legend to truu Capitan Cold najciekawzsa postać. No może Rip Hunter być ciekawą postacią.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

No tak. Constantine wrzucony od razu tez by mocno ciagnal w gore - w swoim serialu problem mial ze scenariuszem, bo kreacja tej postaci jest naprawde super (mimo tego ze NEO mi sie w filmie podobał).
No zapomnailem o nim, bo jest nowy
w ogole wszyscy brytyjczycy wymiataj w tych serialach (Hunter z agents of shield na ten przyklad)
No zapomnailem o nim, bo jest nowy

No Constantine wymiata... jak się spisze w Legendach to może wznowią serie.
Mi się wydaje, że Legendy mają sporą szanse na sukces. Będzie na pewno dynamicznie:)
Mi się wydaje, że Legendy mają sporą szanse na sukces. Będzie na pewno dynamicznie:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Oj jak we flashu sie wyrobili... Ze az przestalem ogladac. Serial dla nastolatkow...-Qc- pisze:Serial jest taki no ... początki Flashaczyli bieda, a patrz jak się wyrobili. Pytanie czy pojda odwaznie i sprobuja poruszyc nieznane kryptonsko-kosmiczne watki, zeby to rozruszac
A widzieli ostatni trailer Legend Jutra?
https://www.youtube.com/watch?v=_rgzmQ_vpSo
https://www.youtube.com/watch?v=_rgzmQ_vpSo
Bardzo dobry! Savage tam jest zapomnialem 
Ziemas, no przez tę deklarację zawiesza chyba 3 sezon :*

Ziemas, no przez tę deklarację zawiesza chyba 3 sezon :*
Nawiązania do Supermana i Batmana no no 
ale co lepsze to tutaj chyba cała kasa poszła na efekty której zabrakło w Supergrill
i co najśmieszniejsze serial wymyślony z dupy bez żadnej wielkiej podstawy w komiksach i jako midseasonowy zapychacz może się okazać najlepszym serialem DC xD słabo w tym DC pracują xD

ale co lepsze to tutaj chyba cała kasa poszła na efekty której zabrakło w Supergrill

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Po trailerze sie napalasz...
O Savagu było z dwie trzy fajne animki, + sporo w seriach animowanych (ktore DC w obu wypadkach ma duzo lepsze btw). Jest git

O Savagu było z dwie trzy fajne animki, + sporo w seriach animowanych (ktore DC w obu wypadkach ma duzo lepsze btw). Jest git