[MASTER] MASTER CHEF WROCŁAW; 12-13.12.2015 r

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Re: [MASTER] MASTER CHEF WROCŁAW; 12-13.12.2015 r

Post autor: Heretic »

Rosniemy . Na pierwszym turze przyszlo 6 osob. Na drugi 13. Teraz bedzie prawdopodobnie 16, a jak wszyscy niepewni do ktorych dzwonilem przyjda to nawet 20. Trzeba grac. Na kolejny tur w BB zaoiaalo sie sporo druzyn. Walczymy Szanowni Panstwo. Walczymy!!!
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
cluzoe
Mudżahedin

Post autor: cluzoe »

Dymitr chwała tobie i chłopakom z Wrocka za to że w ogóle podjęliście się próby zorganizowania tego mastera (pod naciskiem forum :)).

Z mojej strony nie widzę problemu w 9th age tylko w problemu podejścia do tematu.
Przestańmy porównywać 9th do WFB w kwestii frekwencji i wymagań do graczy na turnieju.
Data była trudna i trochę na siłę.
Dodatkowo:
Zarówno mnie jak i mojego kumpla wykluczyła modelarka tego mastera.
Panowie musicie się dobrze zastanowić czy nie dopuścić chwilowo po prostu sklejonych modeli.
NP: 70% armii pomalowane, reszta dowolna (byle nie jakiś perfidny prox ala resorak zamiast rydwany tylko coś w temacie)
Meta się zmieniła i gracze nie maja wystarczająco dużo pomalowanych figsów a może chcą spróbować czegoś nowego do potestowania.
Z mojej strony malowanie 2xHydra tylko po to żeby do was przyjechać jest bez sensu.
Mam na uwadze że w wersji 1,00 Hydra może już być tak wystawiana bo jest duży lament na jej koszt na forum 9th.
Modele mam ale malować ich już mi się nie chce.

Co do samego 9th age vs 8th WFB.
Grałem na Mackach wojny w 8ed. i w 9th. zarówno przed jak i po mackach.
Powiem wam szczerze, że 8th WFB już więcej nie dotknę.Uważam że 9th ma duży potencjał.
Z tego co widzę podobne odczucia ma sporo kumpli z Łodzi.
Znam nawet 2 osoby co zaprzestały grać w 8th a do 9th chcą wrócić.

Przemyślcie.
Pozdrówka

I jeszcze raz dzięki za próbę zrobienia mastera.
Obrazek

wokrze
Kradziej

Post autor: wokrze »

Pelna zgoda - dzieki Panowie ze podjeliscie probe. Mnie osobiscie wykluczyl termin - nie bardzo moge sobie pozwolic na urwanie sie na pelny weekend (i zawodowo taki okres, i prywatnie bo to zaraz swieta itp, a moja luba jak uwielbia Wroclaw tak powiedziala ze w grudniu to troche za zimno na slajanie sie po miescie...).

A 9.0 chyba jeszcze troche pociagnie, ale nie liczylbym na szybki powrot do 10 masterow w roku...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Bretonnian pisze:Personalnie od siebie dodam że za słaba jest ta gra na razie żeby w nią grać.
"Słaby jesteś, pograj, nie płacz" :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Dymitr pisze:generalnie myślę, że jako środowisko musimy się mocno zastanowić co dalej. 9th okazuje się niewypałem, na Kingsy można spróbować się przenieść. Albo X winga. Ale musimy sobie szczerze powiedzieć: nie ma już w PL turniejowej sceny WFB

jaki niewypał?? Imho 9 ma duży potencjał. Dymitr rozumiem że w ten sposób chcesz namówić na KoW? :D
Co do frekwencji to chyba za długo wszystko było niewiadome.. i wyszło jak wyszło.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Szmajson pisze:
Dymitr pisze:generalnie myślę, że jako środowisko musimy się mocno zastanowić co dalej. 9th okazuje się niewypałem, na Kingsy można spróbować się przenieść. Albo X winga. Ale musimy sobie szczerze powiedzieć: nie ma już w PL turniejowej sceny WFB

jaki niewypał?? Imho 9 ma duży potencjał. Dymitr rozumiem że w ten sposób chcesz namówić na KoW? :D
Co do frekwencji to chyba za długo wszystko było niewiadome.. i wyszło jak wyszło.
Coś w tym jest . Z naszej grupy nikt nie odpadł a jeszcze przybyło ;)
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
CrazyChris
Wałkarz

Post autor: CrazyChris »

hejka,

niestety nie przyjade na mastera, ale pozdro od mojej siory :twisted:

...https://www.youtube.com/watch?v=9Mz5Q5AxFeg

Obrazek
m

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Dymitr pisze:
Laik pisze:wrzuć prosze listę kto zrobił przedpłaty i na jaki system - ciekaw jestem jak się rozlozyly przedpłaty /turniej
no problemo, ale w niedzielę najszybciej. Dziś mam zapierdziel a jutro turniej ;)
której niedzieli? :)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

w tę nie zdążyłem, może za tydzień?
A serio - mnóstwo pracy i innych obowiązków, nie wyrobiłem się. Postaram się jutro dac listę (poniedziałek)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Dymitr pisze:Postaram się jutro dac listę (poniedziałek)
Czasu Wrocławskiego?

Spróbuj po 1 osobie na dzień i lada moment skończysz, plus dzień na podział na systemy
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Myslalem ze po listach macierewicza i wildsteina zejdzie presja na publiczny ostracyzm :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

jeśli komuś nie wróciła przedpłata to sorry - dotrzymałem słowa ;)

Obrazek
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Dymitr - możesz wrzucić tę listę tak jak już kilkakrotnie obiecales?

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Może szybciej będzie jak sie sami ci co wysłali tu zgłoszą?
Ja się zgłosiłem :)
EDIT: 9th age oczywiście
Ostatnio zmieniony 10 gru 2015, o 18:51 przez JarekK, łącznie zmieniany 1 raz.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Spoko - z systemem

Ja zgłosiłem siebie i Guldura, plus Szaitis na battla of course

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

4 JH na 9th.

Ale myślę, że prędzej Dymitr poda niż się doliczycie.

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

Ja i Rysiu też wysłaliśmy kaskę

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Ja również, ale podzielam zdanie Kołaty :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Jeszcze parę osób podzieli zdanie Kolaty i dojdziemy do 16☺

Awatar użytkownika
jackie
Mudżahedin

Post autor: jackie »

Na co wiedza kto się zgłosił?

ODPOWIEDZ