Zwykle to mamy inne zdanie lecz tu Cię popieram XDFensir pisze:Czemu nie jest Ci dane?(podobno)Wystarczy chcieć.
Moje wrażenia odnośnie Niemieckiego: obrzydliwie brzmiący język którego się nie powinno używać w Polsce pod groźbą powieszenia
Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Please try to say me why You don't like this language? 
No cóż, co kto lubi, języków też się to tyczy, a o gustach się nie dyskutuje.
Chociaż mi niemiecki się kojarzy głównie z: Sieg Heil, Heinde Hoch, Abreicht muht frei, Heil Hitler, 88, 18, Heil Furer!; Dämpfen der Jude!
Takie raczej dla części Polaków typowe skojarzenia z niemcami.

No cóż, co kto lubi, języków też się to tyczy, a o gustach się nie dyskutuje.
Chociaż mi niemiecki się kojarzy głównie z: Sieg Heil, Heinde Hoch, Abreicht muht frei, Heil Hitler, 88, 18, Heil Furer!; Dämpfen der Jude!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
[o bogowie, co za błędyFensir pisze: Chociaż mi niemiecki się kojarzy głównie z: Sieg Heil, Heinde Hoch, Abreicht muht frei, Heil Hitler, 88, 18, Heil Furer!; Dämpfen der Jude!

Na tej zasadzie to mi się źle rosyjski kojarzy, ale może tego tematu nie ciągnijmy, bo zaraz Yudokuno wyskoczy oburzona

[błędy wybacz
]
Widzisz, to jest niestety mój "fetysz", dostrzeganie w niemieckim i niemcach największego zła jakie może być. Przeanalizuj zabory, obydwie wojny, i wiele innych rzeczy, okazuje się, że są jednymi z większych morderców, jeśli chodzi o ogół
Niestety, ale dla mnie niemcy to naród gorszy od nas i tyle.

Widzisz, to jest niestety mój "fetysz", dostrzeganie w niemieckim i niemcach największego zła jakie może być. Przeanalizuj zabory, obydwie wojny, i wiele innych rzeczy, okazuje się, że są jednymi z większych morderców, jeśli chodzi o ogół

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie będę komentować. Nie chcę znowu polityki w tym temacie.Fensir pisze:[błędy wybacz]
Widzisz, to jest niestety mój "fetysz", dostrzeganie w niemieckim i niemcach największego zła jakie może być. Przeanalizuj zabory, obydwie wojny, i wiele innych rzeczy, okazuje się, że są jednymi z większych morderców, jeśli chodzi o ogółNiestety, ale dla mnie niemcy to naród gorszy od nas i tyle.
Zastanów się czasem nad tym, jakie głupoty piszesz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Może się z nim utożsamia
No bo te HE itp 

Powiedz że zapomniałeś tam dać nie ...Fensir pisze:Oczywiście, że to Dante z Devil May Cry.
Skaven, troszkę nieudany wrzut, na pedałach się wzoruję, pomijając, że gram HE xD