Ogólnopolska liga WFB a sezon 2016

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Ogólnopolska liga WFB a sezon 2016

Post autor: Dymitr »

Sytuacja jest jaka jest - wiemy to wszyscy. Proponuję zamknięcie Ogólnopolskiej Ligi WFB i zastąpienie jej Ogólnopolską Ligą ETC (w domyśle, bo wiadomo chodzi o system grany na ETC)

Co sądzicie?
Głównie chodzi o puchar i tytuły, trzeba coś z nim zrobić - kiedyś była propozycja RS, że go kupią. Może każdy klub, który go wygrał niech stanie do licytacji i zrobimy z tej kasy jakiś wkład na charytatywną akcję?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

w sensie, ze juz ma nie byc przechodni? maja go teraz jh i oni nie odpadaja z gry. Dlaczego nie kontynuowac gry w 9tke? szczegolnie jesli liga ma grac w 9tke?

poza tym teamy, ktore 2krotnie wygraly puchar:
- jh beda brac udzial w dmp
- rs gra w 9tke, wiec mysle, ze tez sie wystawia
- my tez bedziemy sie starac wystawic. Jestesmy wkreceni w system.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

tak, my nie odpadamy :) rozkręcamy się z 9th.

ale jeżeli będzie opcja odkupienia to też w to wchodzimy :D
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

chodzi o to, żeby przygotować nowy puchar pod 9th czy w co będzie się dalej grało.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Milczek
Kradziej

Post autor: Milczek »

Miedzy 9th a 8ed jest mniejsza roznica niz miedzy 8ed a np. 6th. To wciaz ta sama gra. Zmiana nazwy moim zdaniem nie przeszkadza w tym by puchar byl ten sam.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

fajnie, że ktoś wierzy w opowieść o tym, że 9th Age to kontynuacja WFB

pomyślałem jedynie, że można coś pożytecznego zrobić przy okazji naszego grania.

ODPOWIEDZ