ETC 2016
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2016
Popieram kandydaturę Shina, o ile postawi na młodych i ambitnych graczy 

"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
No Z Toba o tyle gorzej, zę w 5 bitwie mozesz się chcieć przetransferować do NiemcówJanus pisze:Popieram kandydaturę Shina, o ile postawi na młodych i ambitnych graczy

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 3&t=131880
Czy ktokolwiek oprocz Tomka uwaza, ze wybor selekcjonera nie ma sensu tak wczesnie? albo uwaza inaczej?
Czy ktokolwiek oprocz Tomka uwaza, ze wybor selekcjonera nie ma sensu tak wczesnie? albo uwaza inaczej?
A na co tu czekać, niech te osoby, które już męczą się z 9th edycją czytając booki robiąc rozpiski i grając miały jakieś fory i premie za to, że nie czekają aż szwedzi skończą system w maju. Uwazam, że 10 chętnych się pewnie znajdzie, to może być ostatni rok WFB więc warto spróbować imo 
W skrócie - Shinux for the win, jeżeli będziesz potrzebował rudego dla równowagi poświecę się dla kraju, sceny battlowej i kota prezesa.

W skrócie - Shinux for the win, jeżeli będziesz potrzebował rudego dla równowagi poświecę się dla kraju, sceny battlowej i kota prezesa.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."