Do or do notKlaudel pisze:There is no try.Elvis is (un)dead pisze:Bo napisałeś, że "postarasz się zjawić"Shino pisze:czemu jestem na liscie rezerwowej?
[Warszawa]27.12.2015 - Ostatni w '15 - [PX CAFE] - 2500
Re: [Warszawa]27.12.2015 - Ostatni w '15 - [PX CAFE] - 2500
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Piszesz...ze moze wpadniesz....no coz, okresl sie czy bedziesz czy nie, jestesmy powaznymi ludzmi i szanujmy swoj czas i prace a kazdemu bedzie lzejShino pisze:wiec?

Ja sie zrywam ze swiat dzien wczesniej, mimo gromow jakie moja Pani mi zasadza na makowke...wiec bede
Mysle ze jest ok. Tetaz to sie tak wszystko szybko zmienia, ze wystarczy jak bedziesz mial druknieta rozpe na turnieju i ok.
Można wpaść popatrzeć? Może czegoś się przy okazji nauczę i dowiem o 9 th age. Czy są wtedy jakieś opłaty?
High Elves 2 Win/1 Draw/2 Lose
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
Wpadaj nie ma żadnych opłatWarlordus pisze:Można wpaść popatrzeć? Może czegoś się przy okazji nauczę i dowiem o 9 th age. Czy są wtedy jakieś opłaty?

"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.