[Katowice] Inny Wymiar Liga Warhammer Soul

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

[Katowice] Inny Wymiar Liga Warhammer Soul

Post autor: Solo »

Aby pokrzepić wszystkich najnowszym system Games Workshop "Age of Sigmar" stworzyliśmy ligę dla wszystkich graczy Warhammera.
Do Ligi gramy w każdą edycję WFB 5,6,7,8,9(szwedzka) Warheim oraz Age of Sigmar, w celu dobrej zabawy oraz podtrzymania środowiska graczy.
Zasady :
Liga rozgrywana jest wyłącznie na terenie "Innego Wymiaru" w Katowicach na Dębowej 49.
Gracze za pośrednictwem FB bądź sklepu Gnom, umawiają się na bitwy w systemie ze Świata Warhammera.
Punktowanie :
Po oddaniu wyników zwycięzca otrzymuje 2 duże pkt natomiast pokonany 1 pkt.
Dodatkowe 3 pkt można otrzymać w każdy czwartek malując swoje modele w sklepie Gnom Katowice na zajęciach modelarskich.
Długość trwania ligi:
Liga trwa od 19.10.15r do 31.12.15r
Wpisowe :
Dla klubowiczów Szybkiego Szpila liga jest bezpłatna, dla graczy z poza klubu wpisowe wynosi 20 zł.
Nagroda :
Po za dobrą zabawą Sklep Gnom ufundował nagrodę o wartości 350 zł mianowicie popularną podstawkę do nowego systemu Age of Sigmar.

Tabela :
1.Solo 23 pkt
2.Krzemi 21 pkt
3.Lothar 10 pkt
4.Eltharion 11 pkt
5.Ł. Kocoń 7pkt
6.Miszta 4 pkt
7.Ossa 3 pkt
8.Gremli 2 pkt
9.Przemek 1 pkt
10.Tramis 1pkt
11.Paulinka 1pkt
12.Obi 1pkt
Ostatnio zmieniony 31 gru 2015, o 00:29 przez Solo, łącznie zmieniany 16 razy.

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

"niesamowicie popularną"
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

Awatar użytkownika
Ranndolf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Ranndolf »

Lothar pisze:"niesamowicie popularną"
W dziale "Sprzedam" ;>

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Coraz więcej osób bierze udział w naszej zabawie, zachęcam do grania wynik jeszcze nie jest przesądzony a gramy do końca roku !

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Podejrzewam że wynik ligi się już nie zmieni więc możemy ogłosić co następuje, podsumowując 12 osób zagrało bitwy do ligi, pograliśmy głównie w 9 edycję, duch rywalizacji był spory zwycięzca jest tylko jeden.
Jednak jako Kierownik sklepu zrzekam się nagrody na rzecz Krzemiego który wykazał serce i zaangażowanie do gry.
Kilku nowych kolegów pojawiło się testując nową edycję mam nadzieje że ten nowy narybek w przyszłości zasili nasze grono graczy turniejowych/Masterowych.
W odpowiedzi na coraz większe zaangażowanie "starych graczy" zapowiadam już teraz turnieje parowe 2x1200 pkt, cykl o nazwie Geheimnisnacht nawiązujący do pierwszych turniejów naszego klubu rozpocznie się od Lutego. Tym samym chcemy oddać cześć ludziom takim jak Krzysiek Waniczek którzy przez parowe turnieje w Bibliotece zgromadzili nam rzeszę graczy na kolejne lata.
Z mojej strony to tyle, życzę wszystkim udanego, szczęśliwego nowego roku i 1000 lat Szybkiego Szpila. :]
Do zobaczenia w Innym Wymiarze.

ODPOWIEDZ