Szkielety PMOTM6.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Szkielety PMOTM6.
Tak sobie zaczynam kolekcjonowac umarlaki, jak dorwe aparat to pozniej cos jeszcze wrzuce.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Niedlugo wrzuce zdjecia calej armii¸ [przynajmniej tego co pomalowane] musze tylko dorwac aparat.Jasiuuu pisze:Kielon wrzuć te z noszami są lepsze od tych imo
Szybko jakos poszlo. Tam sa tylko 4 warstwy.Chciało Ci się wszystkie malować normalnie? respekt Wink
- Chaoschild
- Chuck Norris
No tak pedzel mokry ale farba nadal za gesta:P
Za duze kontrasty, ogolnie na stol jak najbardziej sie nadaja.
pzdr
Za duze kontrasty, ogolnie na stol jak najbardziej sie nadaja.
pzdr
Na Golden Demona, to nie ma byc. Oczywiscie figurki turniejowe. Co do przejsc, z zalozenia mialy byc ostre, takie ala swingowe. Oczywiscie do Swinga wieeeeele mi brakuje, toz wyszly jakie wyszly.Chaoschild pisze:Za duze kontrasty, ogolnie na stol jak najbardziej sie nadaja.
pzdr
- Kedziorson
- Masakrator
figórki robione w większych ilościach i nei dipowane.....ryadkość ostatnio :d
piękna praca
piękna praca
Podobają mi się twoje sztandary wypasione:)Kielon pisze:Niedlugo wrzuce zdjecia calej armii¸ [przynajmniej tego co pomalowane] musze tylko dorwac aparat.Jasiuuu pisze:Kielon wrzuć te z noszami są lepsze od tych imoSzybko jakos poszlo. Tam sa tylko 4 warstwy.Chciało Ci się wszystkie malować normalnie? respekt Wink
Jak będę wpadał po swoich kuszników mogę zabrać ze sobą aparat mam nowy ,dobry:P Tylko trzeba się jakoś zgadać