Nie twierdzę ze kłótnia czy czerwoni sa lepsi od czarnych jest na tym forum zasadna ale moderatorzy na tym forum popadli juz w swoistą paranoję. Ostatnio bana dostałem nie za propagowanie swoich idei politycznych a za satyryczna piosenkę w wykonaniu pani z tv trwam.Dziad Zbych pisze:Sorry że się wtrącam ale czy naprawdę temat polityczny jest warty tych wszystkich kłótni ? Wydaje mi się że ta dyskusja była trochę jałowa , nikt nikogo nie przekonał do zmiany poglądów , trwała ona praktycznie cały czas , i czy nie warto po prostu czasem odpuścić i zachować swoje poglądy dla siebie?
Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Najlepsze jest to, że tak w zasadzie nie wiadomo dlaczego nie wolno rozmawiać o polityce Poza tym w temacie politycznym wypowiadały się osoby, które chciały. Nikt nikogo nie zmuszał do jego czytania, czy w nim pisania. Ot, istniał sobie. Aż tu nagle zaczął komuś przeszkadzać.lwieserce85 pisze:Nie twierdzę ze kłótnia czy czerwoni sa lepsi od czarnych jest na tym forum zasadna ale moderatorzy na tym forum popadli juz w swoistą paranoję. Ostatnio bana dostałem nie za propagowanie swoich idei politycznych a za satyryczna piosenkę w wykonaniu pani z tv trwam.Dziad Zbych pisze:Sorry że się wtrącam ale czy naprawdę temat polityczny jest warty tych wszystkich kłótni ? Wydaje mi się że ta dyskusja była trochę jałowa , nikt nikogo nie przekonał do zmiany poglądów , trwała ona praktycznie cały czas , i czy nie warto po prostu czasem odpuścić i zachować swoje poglądy dla siebie?
Wiadomo, czemu nie wolno: patrz wcześniej, chyba w tym temacie, nie podoba się to Tomashowi, właścicielowi forum. Będąc tu, zgadzasz się na jego zasady (bo jego forum), ergo, bez politycznego.
Ale chociaż tą wyszukiwarkę można by jednak postawić... co jak co, ale ona polityczna nie jest.
Ale chociaż tą wyszukiwarkę można by jednak postawić... co jak co, ale ona polityczna nie jest.
Na takim poziomie argumentacji, to ja proponuje się do PiSu zapisać. Błyskotliwa kariera murowana Prezesa partia, prezesa wola. A jak się nie podoba, to droga wolna.Cylindryk pisze:Wiadomo, czemu nie wolno: patrz wcześniej, chyba w tym temacie, nie podoba się to Tomashowi, właścicielowi forum. Będąc tu, zgadzasz się na jego zasady (bo jego forum), ergo, bez politycznego.
Napisz do mnie PW to ci napisze czemu nie mozna. Decyzja Tomasha wlasciciela forum. Z drugiej strony patrzac na to co sie dzieje obecnie w polityce to sie bardzo ciesze, ze nie ma tego tematu.
Czemu, powrzucalbys jakies memy z Petru uzywajace lewicowej demagogii by zachecic ludzi do swojego prawicowego programu
Poza tym wiekszosc uzytkownikow podzielałąby zapewne Twoją trwogę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
Po raz pierwszy od dawna zgadzam się w 100%Cylindryk pisze:Ale chociaż tą wyszukiwarkę można by jednak postawić... co jak co, ale ona polityczna nie jest.
Tomek, wróć wyszukiwarkę.
Ostrzeżenie Qc.-Qc- pisze:Czemu, powrzucalbys jakies memy z Petru uzywajace lewicowej demagogii by zachecic ludzi do swojego prawicowego programu
- GrimgorIronhide
- Masakrator
A memy z Dudą ? One są już taką klasyką w internetach i 98% jest apolityczne, poza samą idealnie memiczną twarzą na nich figurującą.
Grimgor pomimo, ze sam jestem ich wielkim fanem na razie nie. Rozmawialem z Tomashem, mam nadzieje, ze to co mialo zadziac sie w grudniu niebawem zostanie zakonczone.
Ziemko jesli mozna ja prosze o wytlumaczenie moze byc na PM dlaczego nie moze byc ZAMKNIETEGO podforum o tresciach politycznych i religijnych
dziekuje
dziekuje
Czekam na zezwolenie Tomasha, sam dałem też taką propozycję jakiś czas temu, tylko głownym rozdającym karty jest Tomek.
Załóżcie sobie dajcie tu link i piszcie tam ile chcecie .
Zrozumcie Tomash nie chce na BP tematów politycznych w żadnej formie czy to otwartej czy zamkniętej. Macie ochotę z kumplami od figurek na ten temat popisać to stwórzcie forum/grupę na fb i spamujcie do woli.
Zrozumcie Tomash nie chce na BP tematów politycznych w żadnej formie czy to otwartej czy zamkniętej. Macie ochotę z kumplami od figurek na ten temat popisać to stwórzcie forum/grupę na fb i spamujcie do woli.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Nie jestem fanem polityki ale rozumiem chłopaków - a przejście gdzie indziej to słabe wyjścieGokish pisze:Załóżcie sobie dajcie tu link i piszcie tam ile chcecie .
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
No cóż to muszą uszanować decyzje właściciela forum, że nie chce mieć takich tematów i tyle a nie się ciągle przypominać nudne to już ;P.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych