Bo podaje przykład autentycznej sytuacji i akurat wybrali sobie udo. Koleś chciał jeszcze błyskawice SS na czole wyryć ale panna zdołała uciec. A świadkowie oczywiście gapili się tylko i nic nie zrobili... To są Niemcy...TomCio pisze:Czemu na udzie, a nie na plecach?Sykstus pisze:I Cię skini jacyś złapią i wytatuują na szybkiego swastykę na udzie....
Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
aha :/ 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hak zna dobrze niemiecki. W liceum chodził tak samo jak ja do klasy dwujęzycznej z tymże językiemFanatyk pisze: Juz widze jak Hak bedzie sie uczyl jezyka rasy panów żeby pracować w Reichu.

Ale to chyba kiepski pomysł, gdzież ja na emigracji

O, widzę, żeś powrócił do dawnej ksywy, pysiu-Fanatysiu!

Świetnie, zmieścimy się jakby co z Hakiem. Jesteś kochany, że zgadzasz się tak na podłodze spać, cóż za poświęcenie!Ypsilanti pisze:Jakby co, mam podwójne łóżko w akademiku![]()

O ludzie, pierwszy raz w życiu zęba mi wiercili.
Fajna taka wiertareczka w sumie. Przydałaby się do konwersji.
Bardzo fajna i ma różne, wymienne końcówki: do szlifowania, do wygładzania i do dziurawienia. Ja też dziś wpadłem pod taką wiertarkę... Dentyście to sadyści... Mam z nimi złe wspomnienia z dzieciństwa, znaczy z przed kilku lat. Jak byłem mały to gryzłem po palcach i baba (tak baba nie dentystkaSkavenblight pisze: ***

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja nie mam żadnych wspomnień. Przez 20 lat u dentysty byłam 2 razy - raz na kontroli i raz na wyrywaniu mlecznych jedynek, bo mi za nimi rosły stałe.Motyl pisze:Bardzo fajna i ma różne, wymienne końcówki: do szlifowania, do wygładzania i do dziurawienia. Ja też dziś wpadłem pod taką wiertarkę... Dentyście to sadyści... Mam z nimi złe wspomnienia z dzieciństwa, znaczy z przed kilku lat. Jak byłem mały to gryzłem po palcach i baba (tak baba nie dentystkaSkavenblight pisze: ***
Fajna taka wiertareczka w sumie. Przydałaby się do konwersji.) zakładała jakiś "metalowy palec", którego nie byłem wstanie pogryść
Dziś dowiedziałam się, że mam tylko dwa niewielkie ubytki

Emigracja to ciężka sprawa. Mówię z doświadczenia.Skavenblight pisze:Hak zna dobrze niemiecki. W liceum chodził tak samo jak ja do klasy dwujęzycznej z tymże językiemFanatyk pisze: Juz widze jak Hak bedzie sie uczyl jezyka rasy panów żeby pracować w Reichu.
Ale to chyba kiepski pomysł, gdzież ja na emigracjinie dla mnie...
kotek-Tomek mi pomógłSkavenblight pisze: O, widzę, żeś powrócił do dawnej ksywy, pysiu-Fanatysiu!![]()
![]()
![]()

Trójkącik perhaps?Skavenblight pisze:Świetnie, zmieścimy się jakby co z Hakiem. Jesteś kochany, że zgadzasz się tak na podłodze spać, cóż za poświęcenie!Ypsilanti pisze:Jakby co, mam podwójne łóżko w akademiku![]()
A moja dentystka baaardzo mnie pozdrawia przez mojego ojcaSkavenblight pisze: ***

Ja nie byłem u dentystki od ponad 3 lat...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ROOOTFLSkavenblight pisze:Po tym, co przeczytałam na forum clubbing.pl nie będę ryzykować!Fanatyk pisze:Trójkącik perhaps?
No chyba, że Ypsilanti ma ochotę na trochę mięsa?

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Ja już widzę, jak się wieść rozniesie i zaczną na mnie wołać: Kapitan HAKenkreuz!Skavenblight pisze:Hak zna dobrze niemiecki. W liceum chodził tak samo jak ja do klasy dwujęzycznej z tymże językiemFanatyk pisze: Juz widze jak Hak bedzie sie uczyl jezyka rasy panów żeby pracować w Reichu.![]()
Kiedyś mi się śniło, że Natalia miała siostrę bliźniaczkę...Trójkącik perhaps?

Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nic się nie ukryje! Strzeż się!Kapitan Hak pisze:Ja już widzę, jak się wieść rozniesie i zaczną na mnie wołać: Kapitan HAKenkreuz!Skavenblight pisze:Hak zna dobrze niemiecki. W liceum chodził tak samo jak ja do klasy dwujęzycznej z tymże językiemFanatyk pisze: Juz widze jak Hak bedzie sie uczyl jezyka rasy panów żeby pracować w Reichu.![]()
...Kapitan Hak pisze: Kiedyś mi się śniło, że Natalia miała siostrę bliźniaczkę...
taaa. Lepiej nie. Jedna to i tak trzy razy za dużo.
Widzenie podwójne, Haku, to nie sen, ale i też nic strasznego, co należałoby leczyć - wystarczyłoby wytrzeźwiećKapitan Hak pisze:Kiedyś mi się śniło, że Natalia miała siostrę bliźniaczkę...

Zaraza, Ty się aż tak nie starasz, że Hakowi starczyłoby energii na dwie? Wstyd!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tomash pisze:ROOOTFLSkavenblight pisze:Po tym, co przeczytałam na forum clubbing.pl nie będę ryzykować!Fanatyk pisze:Trójkącik perhaps?
No chyba, że Ypsilanti ma ochotę na trochę mięsa?

Daj spokój! Tu wszystkie laski chcą mi wmówić, że jestem gejem