Już poprawiłem...lohost pisze:sprawdzilem na kilku przykladach nie widze tego, podaj mi prosze co i jak na jakims przykladzie, ja sprawdze plik jak cos i go odpowiednio poprawieDydu pisze:Master z Poznania liczy pkt jak za mastera ale dodaje do puli lokali.
Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Z ciekawości sprawdzałem sobie wyniki za zeszły rok, widzę u siebie właściwą liczbę pkt., ale nie wyświetla się u mnie na liście turniejów Włocławek (master), w wynikach samego turnieju jestem, podobnie jest w rankingu armijnym ID 1190
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Poproszę o wprowadzenie przynależności klubowej:
4291 Filip Elvis Głowacki - Czarne Wrony
4564 Marcin Talladil Zajkowski - Czarne Wrony
4291 Filip Elvis Głowacki - Czarne Wrony
4564 Marcin Talladil Zajkowski - Czarne Wrony
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
To jeszcze ja poproszę o to samo, po raz 'niewiemktóry':
4483 Szczepan Kalisiak- klub: Make Way!, miasto: Błonie
Dzięki!
4483 Szczepan Kalisiak- klub: Make Way!, miasto: Błonie
Dzięki!
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
A ma ktoś kontakt do adeona? Inny niż tu przez PW, bo tu go nie było od miesiąca.Shino pisze:Kiedy jest planowana kolejna aktualizacja rankingu?
Jeśli byłaby konieczność, to mógłbym też coś pomóc z tym rankingiem. Chociaż rok temu było podobnie z przestojem, deklarowały się osoby do pomocy, ale chyba nic w tym temacie się nie zmieniło...
Wydaje mi się że skoro już drugi raz problem się powtarza to powinniśmy działać. ..
Z drugiej strony jeszcze nie zamknelismy 2014 (dyplomy, nagrody - mogę tutaj podziałac) - proponuje to zrobić w Krakowie na masterze a 2015 na DMP w sierpniu .
Z drugiej strony jeszcze nie zamknelismy 2014 (dyplomy, nagrody - mogę tutaj podziałac) - proponuje to zrobić w Krakowie na masterze a 2015 na DMP w sierpniu .
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Aktualizacja będzie w weekend.
Jak tam prace nad nową wersją strony z rankingiem? Jakaś firma miała coś robić - są jakieś efekty?
Jak nie i moja strona ma dalej funkcjonować to dobrze by było jakby LL wyznaczyła nowego koordynatora do przeszkolenia.
Jak tam prace nad nową wersją strony z rankingiem? Jakaś firma miała coś robić - są jakieś efekty?
Jak nie i moja strona ma dalej funkcjonować to dobrze by było jakby LL wyznaczyła nowego koordynatora do przeszkolenia.
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Poproszę o wprowadzenie przynależności klubowej:
ID 1383 Dariusz "Helion" Kochanowski - Czarne Wrony
ID 4488 Tomasz "lwieserce85" Rosłoniak - Czarne Wrony
ID 4223 Edwin "Dreef" Trawiński - Czarne Wrony
ID 4423 Sławek "Sławek" Drygalski - Czarne Wrony
ID 3523 Bartłomiej "Lazur" Lazurek - Czarne Wrony
ID 1126 Norbert "eliah" Danielewski - Czarne Wrony
ID 1383 Dariusz "Helion" Kochanowski - Czarne Wrony
ID 4488 Tomasz "lwieserce85" Rosłoniak - Czarne Wrony
ID 4223 Edwin "Dreef" Trawiński - Czarne Wrony
ID 4423 Sławek "Sławek" Drygalski - Czarne Wrony
ID 3523 Bartłomiej "Lazur" Lazurek - Czarne Wrony
ID 1126 Norbert "eliah" Danielewski - Czarne Wrony
ja moge sie tym zajac. Watpie aby bylo to ciezkie.adeon pisze: Jak nie i moja strona ma dalej funkcjonować to dobrze by było jakby LL wyznaczyła nowego koordynatora do przeszkolenia.
inna sprawa, to moznaby zamienic kilka skrotow armijnych (wszystkie?), ze wzgledu na zmiane systemu w ktory gramy.
Poproszę o listę nowych armii z proponowanymi skrótami(tak, aby nie powtarzały się aktualne).Shino pisze:ja moge sie tym zajac. Watpie aby bylo to ciezkie.adeon pisze: Jak nie i moja strona ma dalej funkcjonować to dobrze by było jakby LL wyznaczyła nowego koordynatora do przeszkolenia.
inna sprawa, to moznaby zamienic kilka skrotow armijnych (wszystkie?), ze wzgledu na zmiane systemu w ktory gramy.
Aktualizacja zrobiona. Kiedy startuje nowy sezon?
Według regulaminu nowy sezon zaczął się 1 stycznia. Wiem, że wprowadziłeś już dwa turnieje (a z tego weekendu wpłyną kolejne). Jesteś w stanie je przenieść jeszcze na 2016?
Jeszcze wprowadzony ma być nowy arkusz punktowania, ale chyba nie będzie on działał wstecz, bo to już pewnie narobi problemów. Chociaż w sumie ja nie wiem, bo niby miał obowiązywać właśnie na 2016.
Jeszcze wprowadzony ma być nowy arkusz punktowania, ale chyba nie będzie on działał wstecz, bo to już pewnie narobi problemów. Chociaż w sumie ja nie wiem, bo niby miał obowiązywać właśnie na 2016.
Dlaczego maja sie nie powtarzac? nie mozna zrobic tak aby od tego roku byly inaczej ukladane nazwy (a orgowie by przeslali jeszze raz wyniki)adeon pisze:Poproszę o listę nowych armii z proponowanymi skrótami(tak, aby nie powtarzały się aktualne).Shino pisze:ja moge sie tym zajac. Watpie aby bylo to ciezkie.adeon pisze: Jak nie i moja strona ma dalej funkcjonować to dobrze by było jakby LL wyznaczyła nowego koordynatora do przeszkolenia.
armie juz maja skroty. Sa na stronie 9th age
http://www.the-ninth-age.com/index.php?board-list/
Nazwa / Nowy skrót / stary
Beast Herds - BH / BOC
Daemon Legions - DL / DL
Dread Elves - DE / DE
Dwarven Holds - DH / DF
Empire of Sonnstahl - EOS / EMP
Highborn Elves - HE / HE
Infernal Dwarves - ID / CHD
Kingdom of Equitaine - KOE / BRE
Ogre Khans - OK / OK
Orcs and Goblins - OG / OG
Saurian Ancients - SA / LIZ
Sylvan Elves - SE / WE
The Vermin Swarm - VS / SK
Undying Dynasties - UD / TK
Vampire Covenant - VC / VC
Warriors of the Dark Gods - WDG / WOC
Beast Herds - BH / BOC
Daemon Legions - DL / DL
Dread Elves - DE / DE
Dwarven Holds - DH / DF
Empire of Sonnstahl - EOS / EMP
Highborn Elves - HE / HE
Infernal Dwarves - ID / CHD
Kingdom of Equitaine - KOE / BRE
Ogre Khans - OK / OK
Orcs and Goblins - OG / OG
Saurian Ancients - SA / LIZ
Sylvan Elves - SE / WE
The Vermin Swarm - VS / SK
Undying Dynasties - UD / TK
Vampire Covenant - VC / VC
Warriors of the Dark Gods - WDG / WOC
Dzięki, naprawioneDydu pisze:Zgłaszam od razu problem z rankingiem, dodaje turniej, otrzymuje wiadomość turniej dodany, jednek nie wyświetla się na liście
Mam problem z dodaniem gracza, nie mogę tego przeskoczyć:
2.02.2016, 2 luty 2016? Nic nie działa.
EDIT: Wielkie dzięki, nie wpadłem na to.
W jakiej to ma być formie? Proszę o przykład.Który jest dzisiaj? (liczna bez zer wiodących):
2.02.2016, 2 luty 2016? Nic nie działa.
EDIT: Wielkie dzięki, nie wpadłem na to.
Ostatnio zmieniony 2 lut 2016, o 14:35 przez Stan, łącznie zmieniany 1 raz.