warsztat mnicha:D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: warsztat mnicha:D
230, ale kupiłem model za 90zł sprzedałem karla za 30 niemalowanego w częściach , co daje ok 60zł.
malowałem go z pół dnia i oglądałem archiwum x (przyjemniej się maluje przy czymś;))
co do aero , myślałem o Tym ale po sezonie dopiero , teraz nie mam czasu na malowanie, przynajmniej nie figurek.Przeprowadziłem się na swoje i odnawiam ogrodzenie.
15 litrów już poszło czarnego chlorokauczuku ...
malowałem go z pół dnia i oglądałem archiwum x (przyjemniej się maluje przy czymś;))
co do aero , myślałem o Tym ale po sezonie dopiero , teraz nie mam czasu na malowanie, przynajmniej nie figurek.Przeprowadziłem się na swoje i odnawiam ogrodzenie.
15 litrów już poszło czarnego chlorokauczuku ...
Pominę, że zdjęcie mega ciulowe Z tego co widać to duży plus za dokładność, a teraz trochę pomarudzę
1. Na mieczach przydałoby się krawędziowanie, oraz trochę więcej cieni
2. Skóra aż się prosi o washa. No i gdzie są oczy ?:P
3. Pomaluj socety:P, a nie idziesz na łatwiznę i malujesz je metalowe
ale ogólnie bardzo fajna praca, szkoda tylko, że mało co widać..
1. Na mieczach przydałoby się krawędziowanie, oraz trochę więcej cieni
2. Skóra aż się prosi o washa. No i gdzie są oczy ?:P
3. Pomaluj socety:P, a nie idziesz na łatwiznę i malujesz je metalowe
ale ogólnie bardzo fajna praca, szkoda tylko, że mało co widać..
- Shakin' Dudi
- Masakrator
miałem napisać to wcześniej: okropne. Nie widać, żebyś robił jakiekolwiek postępy.
To jest TT=
Gigant jest cały poobdrapywany, ma odpryski farby, widać że był robiony najprawdopodobniej bez podkładu + farba grubo położona. Wiadomo poziom TT u każdego malarza jest inny, ale Kuros naprawdę mógł byś się bardziej przykładać.
Gigant jest cały poobdrapywany, ma odpryski farby, widać że był robiony najprawdopodobniej bez podkładu + farba grubo położona. Wiadomo poziom TT u każdego malarza jest inny, ale Kuros naprawdę mógł byś się bardziej przykładać.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
jak dla mnie to nie jest na stół ale do słoja z dotem
niedokładnie, grubo, popaćkane... przykro mi to mówić aczkolwiek to moja subiektywna opinia rzecz jasna.
niedokładnie, grubo, popaćkane... przykro mi to mówić aczkolwiek to moja subiektywna opinia rzecz jasna.
Ty masz tyle armii czy serio ktoś płaci za coś takiego?
maluję na zamówienie http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=41942
oczywiście że ktoś płaci i nawet mam cały praktycznie luty zarobiony:)(20 night runners, 40 clarats, 40 NG z łukami, 40ng z włóczniami, 2 oddziały skinków, 2 hero na dzikach, 15 saurusów i jeszcze niepewny chaos:)Majones pisze:Ty masz tyle armii czy serio ktoś płaci za coś takiego?
co do giganta, to dostałem go już spaćkanego , trochę poprawiłem (z godzinka roboty) i go muszę opchnąć:)
Ja robie to dosyć szybko i tanio , nie przykładam się do figsów bo niestety ale jest za duża konkurencja żeby robić to drogo i dobrze jak Ty kosa czy inni, wolałem zrobić z siebie polskiego chińczyka:) Jak malowałem kolesiowi z kanady kiedyś figsy to aż się śmiał czy mi coś wychodzi z tego że tak tanio:)
np za takiego goblinka 4zł;)
U mnie jak kupisz figsy z wtórnego rynku i dasz do pomalowania to masz praktycznie jak nówki nieklejone w sklepie GW:)
wiec chyba lepiej mieć figsy pomalowane na ten tt, niz szare plastiki , zresztą te woodsy są ładnie pomalowane (nawet gemy im zrobiłem:P)
Ostatnio zmieniony 23 sty 2016, o 21:32 przez Kuros, łącznie zmieniany 1 raz.
ale solidny TT jak ja uważam, że maluję i cała masa innych tutaj zacnych malarzy-użytkowników bierze naprawdę niewiele więcej za ludzika...
Ja np, 5zł od ludzika z waschowaniem, rozjaśnianiem etc...
Do Kosy czy innych forumowych profesjonalnych malarzy mi jeszcze daleko, jednak uważam, że można lepiej się postarać i nie robić wszystkiego na odpier...ol.
Do Kosy czy innych forumowych profesjonalnych malarzy mi jeszcze daleko, jednak uważam, że można lepiej się postarać i nie robić wszystkiego na odpier...ol.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2016, o 21:38 przez Matis, łącznie zmieniany 1 raz.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
zrobię reklamę konkurencji (mam nadzieję, że wybaczy) sobie nie wypada, z resztą nie mam takiego topica:
ceny Czopka, a jakość? Hmmm... nie ma zbytnio co porównywać.TT ( maluję podstawy, washuję, robię podstawki i nie wiele więcej ponad to )
5-8zł - piechota
18-22zł - kawaleria
25-35zł - monstrous infantry
40-60zł - - maszyny z obsługą, rydwany itp.