Selekcja Etc 2016
Moderator: swieta_barbara
Selekcja Etc 2016
Hej
W związku z tym, że ostatnio sporo się wydarzyło w naszym środowisku, pora na wybór nowych selekcjonerow.
Konsultowalismy się niedawno z Marcinem i obaj stwierdziliśmy że tym razem nie jest to robota dla nas
Łatwo też zauważyć kto w jakikolwiek sposób przykłada się do gry w nowy system. Doszliśmy do wniosku że najlepszymi kandydatami w tym momencie są:
Marek 'Szaitis' Gmyrek
Michał 'Shino' Rusinek
Jeśli ktoś zaproponuje lepsze kandydatury, zapraszamy do dyskusji, jeśli nie, można im życzyć powodzenia.
Siła.
Howgh.
W związku z tym, że ostatnio sporo się wydarzyło w naszym środowisku, pora na wybór nowych selekcjonerow.
Konsultowalismy się niedawno z Marcinem i obaj stwierdziliśmy że tym razem nie jest to robota dla nas
Łatwo też zauważyć kto w jakikolwiek sposób przykłada się do gry w nowy system. Doszliśmy do wniosku że najlepszymi kandydatami w tym momencie są:
Marek 'Szaitis' Gmyrek
Michał 'Shino' Rusinek
Jeśli ktoś zaproponuje lepsze kandydatury, zapraszamy do dyskusji, jeśli nie, można im życzyć powodzenia.
Siła.
Howgh.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dokładnie.Młody pisze:Hej
Marek 'Szaitis' Gmyrek
Michał 'Shino' Rusinek
Siła.
Howgh.
Nasza sugestia nie jest wyborem przypadkowym. Jeśli będzie potrzeba odpowiednio ją uzasadnimy - na ten moment dla nas takie wskazanie jest możliwie najlepszą opcją
Nazywamy ten projekt "SzySzka 2016"
Siła.
Pozdro wszystkim!
P.S. Tymczasem, my z Karolem odjeżdżamy...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- swieta_barbara
- habydysz
To ja w takim razie chciałem się zapytać jakie macie plany na ETC 2016?
Kogo bierzcie pod uwagę jeśli chodzi o kadrę, czy planujecie jakieś treningi, spotkanie kadry, itd itp.
Szczerze powiedziawszy nie jestem w 100% przekonany co do tych kandydatur.
Kogo bierzcie pod uwagę jeśli chodzi o kadrę, czy planujecie jakieś treningi, spotkanie kadry, itd itp.
Szczerze powiedziawszy nie jestem w 100% przekonany co do tych kandydatur.
- swieta_barbara
- habydysz
Bo nie wiem co planują, nie chciało im się tego opisać na forum, więc obawiam się czy później im się coś będzie chciało.
- swieta_barbara
- habydysz
A, w takim razie luz.
Aklamacji jednak nie będzie.
Aklamacji jednak nie będzie.
- swieta_barbara
- habydysz
Podejrzewam, że najpierw będziemy potrzebować LL.
Kacy, przy obecnym zainteresowaniu battlem, cieszmy sie, ze znalazla sie dwojka chetna zajac sie prowadzeniem kadry. A jesli idzie o kwestie organizacyjne, to mysle, ze bedzie jak co roku. Nie martw sie.
Btw, sa w ogole jacys kontrkandydaci? Bedziemy swiadkami przelomowego skoku na selekcjonerskie stolki? Bo od kilku lat system funkcjonowal dobrze, a teraz nagle masz Kacprze watpliwosci? Teraz kiedy srodowiska niemalze umarlo?
Btw, sa w ogole jacys kontrkandydaci? Bedziemy swiadkami przelomowego skoku na selekcjonerskie stolki? Bo od kilku lat system funkcjonowal dobrze, a teraz nagle masz Kacprze watpliwosci? Teraz kiedy srodowiska niemalze umarlo?
Ostatnio zmieniony 25 sty 2016, o 14:43 przez Rince, łącznie zmieniany 1 raz.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".