Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
Ja nie wierze zeby to utrzymalo sie do 2 sezonu tylko Savage moze to ratowac
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
3 odcinek był już nieco lepszy. Wciąż jest nadzieja!-Qc- pisze:Ja nie wierze zeby to utrzymalo sie do 2 sezonu tylko Savage moze to ratowac
W którymś następnym mają spotkać starego GA.
No i tekst o śmierci supermana i upadku batmana - 10/10
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Na razie lucyfer łapie zadyszkę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Tej QC zgadzamy się? xD
BO jak pilot oglądałem dawno temu Lucka to było fajne z jajem itd. A drugi odcinek no taki no Lucek dalej fajny ale ogólnie bida i ta policjantka jakoś tak mnie nie przekonuje heh.
BO jak pilot oglądałem dawno temu Lucka to było fajne z jajem itd. A drugi odcinek no taki no Lucek dalej fajny ale ogólnie bida i ta policjantka jakoś tak mnie nie przekonuje heh.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
yglada jkby zafundowala sobie cos mocnego. Jak to ma byc lucyfer csi to sorry, ale constantinowi nie wyszlo (BTW w supernatural Lucyfer rzuca tekstem "Jak pokonam Ciemnosc to co, osiade w LA i bede rozwiazywal casy" no to byl hit )
Nie wiem czy ktoś tutaj już polecał Wayward Pines, jak nie to ja polecam. Trochę s-f, sporo mystery z domieszką post-apo Świetny klimat, jestem na 6 odcinku i co chwila jakiś mindfuck, bardzo dobrze się to ogląda
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
bardzo dobryByqu pisze:Jakie macie opinie o serialu Marko Polo? Bez spojlerów tylko.
Lucyfer sie rozpedzil, turbopolecam
Sam Lucek serialu nie pociągnie.
Komentarz do odcinka nowego Flasha. ze ja się pytam co kurwa?
Komentarz do odcinka nowego Flasha. ze ja się pytam co kurwa?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ciagnie w opor defetysto. Idz drugi raz na deadpoola.
Gokish - mysle, ze prawdziwy garrick jest "neutral" i zakuty w maske, zly to zoom a dobry flash. Roztroil sie jak sie samoboostowal velocytka
Gokish - mysle, ze prawdziwy garrick jest "neutral" i zakuty w maske, zly to zoom a dobry flash. Roztroil sie jak sie samoboostowal velocytka
https://www.youtube.com/watch?v=eL9D1a-8SEg
Umiejętnie rozbudowują świat, dobrze rozwijając skąpe informacje podane na początku.
https://www.youtube.com/watch?v=kQuTAPWJxNo
Historia banalna i wielokrotnie powielana, ale wciąga.
Umiejętnie rozbudowują świat, dobrze rozwijając skąpe informacje podane na początku.
https://www.youtube.com/watch?v=kQuTAPWJxNo
Historia banalna i wielokrotnie powielana, ale wciąga.
@Qc
No dobra 5 odcinek był zjadliwy Lucka ale dalej tam jest Lucek i koniec.
Co do Flasha to obstawiałem, że będzie to Garrick/Hunter ciekawy jestem w którą stronę to poprowadzą. Czy bliźniak czy klony albo paź z earth-1. Wybór mają komiksowo nie odlatują za daleko i się trzymają więc spoko.
No dobra 5 odcinek był zjadliwy Lucka ale dalej tam jest Lucek i koniec.
Co do Flasha to obstawiałem, że będzie to Garrick/Hunter ciekawy jestem w którą stronę to poprowadzą. Czy bliźniak czy klony albo paź z earth-1. Wybór mają komiksowo nie odlatują za daleko i się trzymają więc spoko.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
the 100 - pierwsze dwa sezony byly zjadlwie, ten po pierwszym odcinku zarzucilem ; / Moze jak wyjdzie caly to to przejrze
Gokish - czepiasz sie na silę. Moim zdaniem Maze i babeczka detektyw fajnie grają, a intryga dopiero się rozkręca. + masz cop dramę a to sztampowo dość dobrze się trzyma. Na kinomanie wersja z napisami bila rekordy wyswietlen - oby w stanach bylo tak samo Poza tym klimat (muzyka!) świetnie poprowadzone
Gokish - czepiasz sie na silę. Moim zdaniem Maze i babeczka detektyw fajnie grają, a intryga dopiero się rozkręca. + masz cop dramę a to sztampowo dość dobrze się trzyma. Na kinomanie wersja z napisami bila rekordy wyswietlen - oby w stanach bylo tak samo Poza tym klimat (muzyka!) świetnie poprowadzone
- wind_sower
- Masakrator
Obejrzałem 3 odcinki Lucifera. Narazie mam tylko odczucie nie wykorzystanego potencjału. Ot taki ubogi mentalista.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
No widzisz QC. Dla mnie Pani detektyw jest mega słabiutką postacią Maze oprócz fruu bruuu i jeb nic nie prezentuje. Pani Doktor już ciekawsza się wydaje.
Co do ratingów zaczęli mega wysoko 7.0 ale już jest poniżej 5.0 więc może się skończyć na sezonie
Co do ratingów zaczęli mega wysoko 7.0 ale już jest poniżej 5.0 więc może się skończyć na sezonie
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13