[MASTER] Kraków-Zielonki 20-21.02.2016, 3x2500 9 Age
Re: [MASTER] Kraków-Zielonki 20-21.02.2016, 3x2500 9 Age
Zgłaszam oficjalnie 2 teamy:
1. Rogaty Szczur "Nie zamawiamy sałatek w restauracjach"
2. Rogaty Szczur "Graliśmy za mało w 9th aby być w I drużynie"
Kasa poszła
1. Rogaty Szczur "Nie zamawiamy sałatek w restauracjach"
2. Rogaty Szczur "Graliśmy za mało w 9th aby być w I drużynie"
Kasa poszła
Czyli tak naprawde ludnosc powylewala rzeki, a wy nie daliscie ani scenariuszy, ani obcjectivow ani nowego liczenia punktow, tak? Mozecie prosze wyjasnic dlaczego? Czy to wymaga wiecej pracy podczas przygotowan?
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
DokładnieAbrasus pisze:Objectivy będą, specjalne wystawienie nie. Przynajmniej tak zrozumiałem.Dydu pisze:Zagramy bez scenariuszy, tylko BL.
Punktacja 20-0, 16-4 z progów 4 pkt za objectivy.
Co myślicie o takiej punktacji:
Kod: Zaznacz cały
0-200 Victory-Points difference - 10-10
201-400 -> 11-9
401-600 -> 12-8
601-800 -> 13-7
801-1000 -> 14-6
1001-1200 –> 15-5
1200+ –> 16-4
4 pkt do zdobycia za objective
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
I czy będą pola?Kalesoner pisze:Dużo osób gra na domki jako impasy. Czy u Was też tak będzie grane, czy domki to jednak domki?
Bo sporo osób gra mapki z ETC na którym takiego terenu nie było.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Hej
W pierwszym poście są nadal niezmienione progi oraz widnieje informacja że gramy bez objectivów.
W pierwszym poście są nadal niezmienione progi oraz widnieje informacja że gramy bez objectivów.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Siema,
Poważnie rozważam powrót na turnieje wyjazdowe i może przyjazd do Zielonek to dobry początek. Ktoś poszukuje jeszcze wsparcia do teamu? Po mojej stronie Vermin Swarm (Skaveny), w dowolnej konfiguracji, i trochę ogrania na lokalach w Wawie.
Poważnie rozważam powrót na turnieje wyjazdowe i może przyjazd do Zielonek to dobry początek. Ktoś poszukuje jeszcze wsparcia do teamu? Po mojej stronie Vermin Swarm (Skaveny), w dowolnej konfiguracji, i trochę ogrania na lokalach w Wawie.
Na Chwile obecną mam 11 zaksięgowanych przedpłat, i dziś już raczej żadna nie przyjdzie.
Jeżeli do piątku nie będzie minimum 15 drużyn możliwe, że będziemy zmuszeni odwołać turniej.
Tak że zapraszam wszystkich, którzy chą przyjechać do dokonania przedpłaty.
Jeżeli do piątku nie będzie minimum 15 drużyn możliwe, że będziemy zmuszeni odwołać turniej.
Tak że zapraszam wszystkich, którzy chą przyjechać do dokonania przedpłaty.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jeszcze dzis jaak wroce do domu to zrobie przelew. ...
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki