A ja się z chęcią podłączęjakby ktoś chciał...
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Zaklinacz Kostek
A ja się z chęcią podłączęjakby ktoś chciał...
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Aldean pisze:ten dodatek bedzie w formie przygody?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
emiel_regis pisze:Pogratulować, ja przez ponad rok gry jeszcze się go nie dorobiłem. Ale obawiam się, że jest to dość słaba legenda - mimo wszystko lepsza niż mój pierwszy mimirons head
ktore dwie karty dostaja nerfa?Bearded Unclean 'Un pisze:W nowym dodatku zero reprintów, i ogólnie na razie brak planów na reprintowanie jakichkolwiek kart, przy czym z czasem moze sie to zmienić.
Po premierze nerf kilku kart podstawowego setu, najprawdopodobniej dwóch, choc lista nie została jeszcze zamknięta.