Bóg wybacza...Twoja stara nigdy!!!
- swieta_barbara
- habydysz
Prosze mnie dopisac - jakos tak sie stalo, ze dopiero co sie o tym turnieju dowiedzialem i nie mialem szans sie dopisac. Jeszcze dzis dosle rozpiski.
Edit:
Jak tam dojechac? W zyciu nie bylem w Pomiechowku, moge miec pewne problemy z logistyka. Kto sie z jakiegos rozsadnego miejsca zabiera, to bym sie dolaczyl...
Edit:
Jak tam dojechac? W zyciu nie bylem w Pomiechowku, moge miec pewne problemy z logistyka. Kto sie z jakiegos rozsadnego miejsca zabiera, to bym sie dolaczyl...
- swieta_barbara
- habydysz
Jakbym wnioskowal po awatarze, to powiedzialbym, ze tym, ktory laduje w dupe. Ale znam greena juz dosyc dlugo, to naprawde uczciwy i kolezenski chlopak: bedziemy sie zmieniac.
a od kiedy to dorosly facet nie ma swojego zdania?Fisch pisze:tak to jest jak się robi turnieje w niedziele kiedy rodzina przyjeżdża w odwiedziny
pozdrawiam i bawcie sie dobrze
z rodzina zdazysz sie zobaczyc jeszcze pewnie wiele razy, szczegolnie ze zaraz swieta, a taki turniej sie nie zdaza.
a ty dastor nie gadaj, pierdol, wyspisz sie na uczelni...
- swieta_barbara
- habydysz
Dobra, figsy juz spakowane, bede o 8 na peronie. Niech sprobuje mi tu jeden z drugim nie przyjsc i nie odebrac telefonu to zabije.
Pierwszy turniej od jakiś 4 lat uważam za wielki sukces....
W pierwszej bitwie ledwie uciułałem 7 punktów po strasznych rzutach .
Cuda sie tam działy. Było ciekawie i bardzo fair play.
W drugiej bitwie z Blessem wywalczyłem remis idealny (róznica kilku małych punktów) . Musze przyznac ze tu fart miałem nieziemski.. W ostatniej turze od terroru i a w nastepstwie paniki uciekło mu 650 punktów.Broniłem się dzielnie. bitwa dostarczyła mi niesamowitych emocji.
W trzeciej bitwie moich 27 fanatyków jak jeden mąż przebiegł przez bretonie na errantach.. Dodatkowo przytłaczająca przewaga w magii i bardzo przyzwoite rzuty na strzelanie... Udało się wyjąc 18 punktów..
Baaaaaaaaaardzo sie dobrze bawiłem i dziekuje organizatorom..
Do zobaczenia na nastepnym turnieju..
W pierwszej bitwie ledwie uciułałem 7 punktów po strasznych rzutach .
Cuda sie tam działy. Było ciekawie i bardzo fair play.
W drugiej bitwie z Blessem wywalczyłem remis idealny (róznica kilku małych punktów) . Musze przyznac ze tu fart miałem nieziemski.. W ostatniej turze od terroru i a w nastepstwie paniki uciekło mu 650 punktów.Broniłem się dzielnie. bitwa dostarczyła mi niesamowitych emocji.
W trzeciej bitwie moich 27 fanatyków jak jeden mąż przebiegł przez bretonie na errantach.. Dodatkowo przytłaczająca przewaga w magii i bardzo przyzwoite rzuty na strzelanie... Udało się wyjąc 18 punktów..
Baaaaaaaaaardzo sie dobrze bawiłem i dziekuje organizatorom..
Do zobaczenia na nastepnym turnieju..
- swieta_barbara
- habydysz
Ja mam liste z drugiego konca:
14. Blazej Misztal
15. Kacper Bucki
16. Jakis chlopak z Bretka (wybacz, nie przedstawialismy sie).
Zawodnikow bylo 16tu
Turbo plewy na start! Tak czy inaczej dzieki dla Zyrafa za turniej: bawilem sie swietnie mimo zenujacych wynikow (ani jednej wygranej bitwy). Pozdro jeszcze raz i szczegolne dzieki dla:
- Green Knighta za transport 'do'
- Kielona za ogolna motywacje w piciu
- blessa za towarzystwo na ostatnich stolach i podroz 'z'
14. Blazej Misztal
15. Kacper Bucki
16. Jakis chlopak z Bretka (wybacz, nie przedstawialismy sie).
Zawodnikow bylo 16tu
Turbo plewy na start! Tak czy inaczej dzieki dla Zyrafa za turniej: bawilem sie swietnie mimo zenujacych wynikow (ani jednej wygranej bitwy). Pozdro jeszcze raz i szczegolne dzieki dla:
- Green Knighta za transport 'do'
- Kielona za ogolna motywacje w piciu
- blessa za towarzystwo na ostatnich stolach i podroz 'z'