Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galharena prac ciąg dalszy 19.12.15 Smocza gwardia sztan
Ruszyłem z malowaniem konnego BSB do mojej armii w końcu, póki co pomalowałem podstawke i konia, jeździec jest następny w kolejce a na deser zostawiam sobie sztandar
W międzyczasie chce pomalować sobie testowy model swordmastera, dragon princa i shadow warriora, chce potestować nowe kolorki. Ah i musze domalować 1 lub 2 siostry, żeby móc wystawić 10tke w skirmishu na zasadach 9th age. Mam do panienek filler 40x40 ale w skirmishowy tray niestety to nie wejdzie
Niemniej, tutaj fotki:
W międzyczasie chce pomalować sobie testowy model swordmastera, dragon princa i shadow warriora, chce potestować nowe kolorki. Ah i musze domalować 1 lub 2 siostry, żeby móc wystawić 10tke w skirmishu na zasadach 9th age. Mam do panienek filler 40x40 ale w skirmishowy tray niestety to nie wejdzie
Niemniej, tutaj fotki:
Tak jak wyżej wspominałem, chciałem zrobić testowy model dla nowego oddziału swordmasterów i dzisiaj na szybko się udało typka pomalować;)
Ciesze sie, że z nastąpieniem 9th Age swordmasterzy wracają do łask bo był to zawsze moj ulubiony oddział, w ogóle, pierwsze figurki które kupiłem to był włąsnie blister SM oraz były to moje pierwsze pomalowane figurki
Poniżej fotka:
Ciesze sie, że z nastąpieniem 9th Age swordmasterzy wracają do łask bo był to zawsze moj ulubiony oddział, w ogóle, pierwsze figurki które kupiłem to był włąsnie blister SM oraz były to moje pierwsze pomalowane figurki
Poniżej fotka:
A co mam robic chodzą legendy, że ktoś kiedyś skompletował i pomalował całą armie na nieograniczona liczbę punktów
Dzisiaj zaczynam prace nad konwersją ognistego feniksa, udało mi się w koncu dostać za darmochę bitsy po ognistym, jakieś 2 gryfy z IoB też się walają po pudełkach, więc nadszedł czas na budowię ognistego ptaszora. Szczególnie, że pod 9th Age stał się całkiem grywalny (testowałem już annoiteda, czas na arcymaga jeszcze;p).
W międzyczasie chciałem wam pokazać kilku nowych Swordmasterów. Mają w sobie coś te modele, czuję się jak 10 lat temu kiedy malowałem pierwszy raz figurki i były to rownież metalowe SM. Użyłem aero żeby nałożyć piersze warstwy błękitu a potem troche zabawy pędzlem.
W międzyczasie chciałem wam pokazać kilku nowych Swordmasterów. Mają w sobie coś te modele, czuję się jak 10 lat temu kiedy malowałem pierwszy raz figurki i były to rownież metalowe SM. Użyłem aero żeby nałożyć piersze warstwy błękitu a potem troche zabawy pędzlem.
Dzięki
Musimy się na bitwę umówić, na w pełni pomalowane armie, myślę, że byłoby sporo fajnych fotek do jakieś raportu;)
Musimy się na bitwę umówić, na w pełni pomalowane armie, myślę, że byłoby sporo fajnych fotek do jakieś raportu;)
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Prezentują się ekstra choć jak dla mnie troche za dużo niebieskiego
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Mimo, że to spiczastouche smyracze pindoli to malowanie jest świetne.
Zdecydowanie oko łapią klejnoty (nie, nie rodzinne) oraz zbroje - ta kompozycja niebieskiego pasuje im bardzo i mimo, że jest jej dużo nie powoduje zamazania detali oraz całej sylwetki. Dobra robota.
Zdecydowanie oko łapią klejnoty (nie, nie rodzinne) oraz zbroje - ta kompozycja niebieskiego pasuje im bardzo i mimo, że jest jej dużo nie powoduje zamazania detali oraz całej sylwetki. Dobra robota.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Dzieki, miałem podobne wrażenie malując ich, ze to właśnie klejnoty robią tutaj dużą robotę, ładnie kontrastują z wszechogarniającym błękitem
Maly wip ode mnie, w koncu wziałem się za zrobienie sky sloopa do mojej armii. Zawsze mi sie podobał ten stateczek dark eldarów i w koncu udalo mi sie go tanio dostać na Ebayu, wiec działamy Brakuje troche części jeszcze, ale jak pisałem, status W.i.P. cały czas;)
Jak dla mnie to ten futurystyczny klimat duzo bardziej pasuje do Helfow, niz latajacy rydwan ciagniety przez orla (sic!)
Tutaj dojdzie jeszcze zagiel i bolec z przodu, wiec bedzie bardziej przypominac skycutter niz barke dark eldarow mam nadzieje
Tutaj dojdzie jeszcze zagiel i bolec z przodu, wiec bedzie bardziej przypominac skycutter niz barke dark eldarow mam nadzieje