Na początek Champion Dragon Prince'ów.

A tutaj WIPek czarodzieja.

Proszę o Wasze szczere opinie.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dzięki. A jesli chodzi o wygląd transwestyty, to raczej wina samej rzeźby niż koloru włosów. Rysy twarzy są bardzo ostre i nie pomaga wystająca szczęka.Janus pisze:całość mega, tylko kolor włosów mi nie odpowiada- przez to na 2 zdjęciu wygląda z twarzy jak transwestyta
Dzięki za opinię. Faktycznie ze skóry jestem średnio zadowolony (może poza twarzą). Aerograf był użyty do skóry, tylko potem zacząłem za bardzo kombinować przy przejściach, kontrastach i guzik z tego wyszło. Jeśli chodzi o użycie bardziej zaawansowanych technik, to nie bardzo wiem, co masz na myśli. Jak możesz to rozwiń. Świeże spojrzenie kogoś z zewnątrz na pewno pomoże w dalszych projektach.wind_sower pisze:Powiem szczerze, że mam mieszane uczucia. Figurka jest poprawna, nie można się do niczego przyczepić. Nie ma za to efektu "wow". Przy tak dużym modelu można pokusić się o zastosowanie jakiś bardziej zaawansowanych technik.
Metaliki są takie sobie, a robocik jest mały i można go odpicować. Skóra troszkę kuleje, zwłaszcza przy piersiach. Przejścia są za mocne przydałby sie aerograf. Bardzo podobają mi się buty i włosy. Podstawka też bardzo fajna.
rozumiem. choć w tej chwili włosy wydaje mi się, że wręcz przeciwnie - odwracają uwagę od gogli bo te ostatnie zauważyłem dopiero za drugim czy trzecim oglądem Twojej pracyEsiol pisze:Jak widać ile osób, tyle opinii. I bardzo dobrze. Jeśli chodzi o włosy, to bynajmniej nie były robione na szybko ;D, ale spoko, mojej żonie też cieniowanie nie do końca pasuje. Jaskrawość barwy włosów jest efektem w pełni zamierzonym, chciałem, żeby było kontrastującym elementem ze stonowaną i lekko wyblakłą całością (w połączeniu z turkusową rękawicą). No i przyciągają wzrok, tylko po to, żeby spojrzeć na gogle