myslalem juz ze sie nie wystawie to tej edycji turnieju przez gruby remont w domu i zupelny brak czasu na malowanie ale spielem sie i jak obiecalem tak zapodaje Milego ogladania
Foto by Przemo.
PMOTM6 Dark Elves crosbowman
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Hmm tacy jacyś dziwni (kolorystycznie) Te zbroje niebieskie mogły by być chyba ciemniejsze
ale fajowi tacy niebiescy , malowanie super , tylko oni rzeczywiście mał o mroczni. No chyba ze t oz początków herezji jak jeszcze nie wiedzieli tak naprawę jak bardzo mroczni są
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
wg mnie sa bardzo gites ... dosc minimalistyczni ale w sumie mi sie podobaja ... sam malowalem brackiemu DE w niebieskich barwach (takich zimnych) i uwazam ze ten kolorek do nich pasuje ...
Daj fotki na czarnym tle, to wyjdzie ich mroczność w całej okazałości i pochłonie niedowiarków
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Niestety z powodu remontu nie mam mozliwosci porobic innych zdjec, i gdyby nie Przemo to nawet tych bym nie mial (dzieki) jak troche ogarne ten balagan w domu to zapodam lepsze fotosy bo na tych i kolorystyka nie odpowiada oryginalom i pozycje zdejc sa troche kiepskie ale coz lepiej tak niz wogoleKris pisze:Daj fotki na czarnym tle, to wyjdzie ich mroczność w całej okazałości i pochłonie niedowiarków :twisted
Sa duzo ladniejsze niz obecne plastikiLunn pisze:... figsy są strrraszne